Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

dlaczego kobiety szukają księcia z bajki ?

Polecane posty

przecież takich nigdzie nie ma , a one ciągle o nich marzą , nawet jak są ze swoimi facetami

Gość IMO13702
Ewolucja - dążenie, aby najlepszy fagas był ojcem ich dzieci. Jak im to wychodzi - wszyscy wiemy...

Gość haskkkykykyy
Ja jestem ideałem ale zadnej nie chce ...bo mi dobrze samemu :classic_cool: zreszta... i tak nie uwierzycie ;)

Ale generalizujesz. Ja nie szukam księcie z bajki, bo doskonale wiem, że nie ma takiego doskonałego mężczyzny. Mogę co najwyżej szukać podobnego do jakieś tam mojego ideału, niekoniecznie idealnego :P

Ale generalizujesz. Ja nie szukam księcie z bajki, bo doskonale wiem, że nie ma takiego doskonałego mężczyzny. Mogę co najwyżej szukać podobnego do jakieś tam mojego ideału, niekoniecznie idealnego szukając podobnego ciągle porównujesz ich "obrazy" ...potem wychodzi , że w woli niezadowolenia coraz dalej widzisz wady... :P

Gość IMO13702
Rokk - owszem nie wszystkie MARZĄ, niektóre WYMAGAJĄ!

ja wiem czy Ksiecia z bajki...?:O to chyba jedynie okreslenie czegos co raczej sie nie spełni a ładnie brzmi..wlasciwie zawsze nam źle,jak jestesmy sami ,marudzimy,ze to nie tak miało być; jak jestesmy w zwiazku narzekamy na wszystko,przeszkadza nam nagle wiele rzeczy a partner nie robi tego co oczekujemy i nie jest taki jak oczekiwalismy :O w zasadzie zaczynają sie wtedy mysli,ze moze to nie ten,moze sie pomyliłysmy i wszystko zaczyna sie od poczatku...marzymy o adrenalinie,dreszczach nie starajac sie zadbac o to co mamy i cieszyc sie z tego....no chyba ze jednej stronie zalezy bardziej niz drugiej-samemu nic sie nie zdziala ale ogolnie mysle,ze marzymy o tym czego nie mamy i gdzie nas nie ma

Wcale nie :P To nie jest tak, że jak już znajdę tego najbardziej zbliżonego do ideału, to po pewnym czasie zaczynam widzieć w nim coraz więcej wad i go zostawiam i szukam następnego. Tylko jak już znajdę tego najbardziej podobnego to... po prostu cieszę się, że go znalazłam i nie potrzeba mi szukać innego, jeszcze lepszego, jeszcze doskonalszego itp. :P

Gość IMO13702
Diablica, naucz sie robić ostre zdjęcia i bardziej nagie.

No tak.. Ja marzę tylko o jednym "księciu".. "Księciu" w nieco innym znaczeniu.. Ale to konkretny człowiek. I wcale nie jest idealny :).

Wcale nie To nie jest tak, że jak już znajdę tego najbardziej zbliżonego do ideału, to po pewnym czasie zaczynam widzieć w nim coraz więcej wad i go zostawiam i szukam następnego. Tylko jak już znajdę tego najbardziej podobnego to... po prostu cieszę się, że go znalazłam i nie potrzeba mi szukać innego, jeszcze lepszego, jeszcze doskonalszego itp. skoro się tak cieszysz , to dlaczego sie z nimi rozstajesz? :P

Diabollica27 zapewnienia emocjonalne i adrenalinę mogą wam zapewnić tylko typy o charakterystyce zmiennej :P ale to wtedy znowu też źle , bo podobno chcecie tez stałości :P

Nie napisałam, że się rozstaję :P Znalazłam już najbardziej zbliżonego do ideału mojego i to mi wystarczy :P Oczywiście wiem, że nie jest idealny i ma dużo wad, które są irytujące, ale nie przesłaniają na szczęście zalet :)

kiedys sadziłam,ze z jednym człowiekiem da sie doczekać bujanego fotela ,gromadki wnucząt itepe a okazuje sie,ze w dzisiejszych czasach nie mozemy byc pewni jutra,zle powiedziane:O nie podobają mi sie reguły rzadzace obecne tu i Ówdzie

No tak.. Ja marzę tylko o jednym "księciu".. "Księciu" w nieco innym znaczeniu.. Ale to konkretny człowiek. I wcale nie jest idealny do czasu....potem zacznie nie pasować do "układanki" i "rola w filmie zakończona"...:)

Już nie pasuje do układanki. Liczne protesty spowodowały, że produkcja została zawieszona.

ale to wtedy znowu też źle , bo podobno chcecie tez stałości jest mozliwa stałość...ale to musi byc dojrzałe uczucie,pewne siebie.Obie strony muszą byc pewne,ze własnie siebie chcą i nikogo wiecej.Wtedy cholernie ciezką pracą,bo na tym zwiazek polega,mozna osiagnac stałość,dopoki żadna ze stron nie zechce poczuc smaczku....albo inaczej mowiac ,nie trzasnie drzwiami w pogoni za czyms innym

Nie napisałam, że się rozstaję Znalazłam już najbardziej zbliżonego do ideału mojego i to mi wystarczy Oczywiście wiem, że nie jest idealny i ma dużo wad, które są irytujące, ale nie przesłaniają na szczęście zalet szala się przechyli gdy poznasz jeszcze bardziej "pasującego" , a gdy się nie znajdzie zostanie "ten w głowie" :) :P:D

Już nie pasuje do układanki. Liczne protesty spowodowały, że produkcja została zawieszona. pewnie reżyser i scenarzysta nie wytrzymali Twoich zdolności do zmienności...:P

Jak jestem w związku to nie zwracam uwagi nawet minimalnej, na żadnego faceta :) Są mi wtedy całkowicie obojętni. I tak wiem, że mi pewnie nie uwierzysz :D bo to wśród kobiet dziwne i spaczone zjawisko, odnoszę takie wrażenie :)

jest mozliwa stałość...ale to musi byc dojrzałe uczucie,pewne siebie.Obie strony muszą byc pewne,ze własnie siebie chcą i nikogo wiecej.Wtedy cholernie ciezką pracą,bo na tym zwiazek polega,mozna osiagnac stałość,dopoki żadna ze stron nie zechce poczuc smaczku....albo inaczej mowiac ,nie trzasnie drzwiami w pogoni za czyms innym trochę jak z książki lukrowanej pięknymi słodkościami....a gdzie tu gorycz , za którą też podążacie :P

Hm, reżyser najpierw nas wybrał do zagrania tych ról, a później się obraził i zostawił nas samych na planie.. A my mamy podpisane kontrakty i nie możemy wziąć udziału w innych produkcjach.

Jak jestem w związku to nie zwracam uwagi nawet minimalnej, na żadnego faceta Są mi wtedy całkowicie obojętni. I tak wiem, że mi pewnie nie uwierzysz bo to wśród kobiet dziwne i spaczone zjawisko, odnoszę takie wrażenie bo to zjawisko niemożliwe ...o innych konkretnych nie musisz myśleć...ale o dostosowaniu i zmienności obecnego w porównaniu do "tego" na pewno...:P

trochę jak z książki lukrowanej pięknymi słodkościami....a gdzie tu gorycz , za którą też podążacie gorycz...a nie uwazasz,ze jak jest za słodko to zemdli??? troche pieprzu nie zaszkodzi :P:P:P:P:P zresztą ja nie wiem :O niezbyt czesto mozna spotkać pary gdzie jest wielka love,ostry ciety jezyk jak trzeba,zrozumienie w kazdym calu,tolerancja ,zdrowa zazdrosc,nieograniczanie,swietna sypialnia:P itepe noszsz krcze gdyby tak bylo fora istniałyby wylacznie odnosnie porad zdrowotnych :P:P ja ostatnio w mało co wierze

Hm, reżyser najpierw nas wybrał do zagrania tych ról, a później się obraził i zostawił nas samych na planie.. A my mamy podpisane kontrakty i nie możemy wziąć udziału w innych produkcjach. zostaliście , bo reżyser miał sie obrazić i was zostawić , jednak wy nie umiecie tego wykorzystać , ani temu sprostać - pozostaje się rozejść do domów i poczekać aż data kontraktu minie...potem szukać nowej roli...:)

Rany, czy tak cieżko zrozumieć, że ten, z którym jestem jest dla mnie "naj" :D ? A inni mężczyźni nie przyśpieszają mojego bicia serca, nie powodują, że uginają mi się nogi w kolanach, mimo, że teoretycznie są bardzo przystojni - ale w porównaniu do niego są mi całkowicie obojętni :)

Nie da rady. W umowie był przypis pisany drobnym druczkiem. *Kontrakt dożywotni.