Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiex

pomocy! internet w komórce

Polecane posty

Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale zasnęłam z telefonem podłączonym do internetu. rano obudził mnie dźwięk rozładowującej się komórki z włączonym google maps. Prawdopodopodobnie coś się właczyło przez przypadek w nocy, może nacisnęłam coś przez sen :( (spię z telefonem przy poduszce). Podejrzewam ze internet był właczony przez 4 godziny. Nie znam się na tym, wiec powiedzcie mi czy mam się juz bac. Czy przyjdzie mi jakiś kosmiczny rachunek za telefon? :(( jesli tak to mogę jakoś temu przeciwdziałac??

w jakiej sieci masz tel? jeśli abonament, to nie możesz sprawdzić na stornie stan swojego konta?

w abonamencie. sprawdzałam stan konta wysyłając smsa i na razie sie nie zmienił znacząco.

Gość GUPIO_MONDRA
zwykle jest tak ,że jak przez jakiś czas nic sie nie dzieje na stronie to net w komórce sam sie wyłącza.

sprawdziałam stan konta w necie i połączenia internetowe są uwzględnione ale nie naliczono opłat. wydaje mi sie to dziwne. zobaczymy.

Gość gość
ja mam normalny stacjonarny internet od nich http://www.multiplay.pl/ i nie mam żadnych problemów. Może warto sie przerzucić?