Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqjkednqwkjeew

Jak to jest ,że......

Polecane posty

Gość ewqjkednqwkjeew

faceci z czasem mówią cora mniej komplementów? mimo ,że oglądają sie za mna na ulicy tak jak wcześniej ? Najpierw z moim byłym tak było. na poczatku mówil ,,ale jesteś piekna" i tak w kółko,a potem przestał mówić komplementy..pożądał też i stwierdzał np ,,no daj spokój taka ładna dziewczyna jak ty.. " ale nie mówił juz codziennie mi komplementów. Potem zaczęłam być z nastepnym facetem ( bo takie dość długie tzn 2, 3 letnie związki na powaznie miałam 2) i też wcześniej mi mówił ,,o jak ślicznie wyglądasz " cały czas. a teraz juz nie mówi.. obcy ludzie mi czasem mówią ,a on przestał dlaczego zawsze jest taki schemat?

Gość ewqjkednqwkjeew
i ten obecny też mnie pożąda, ale już sie tak mna nie zachywyca jak na poczatku ,a myślę ,że wtedy nawet gorzej wyglądałam jak teraz

na poczatku "uwazaj złotko bo błotko " pozniej "uwazaj stara szczoto bo błoto" :P Ale nie zawsze :}

Gość ewqjkednqwkjeew
ale kobieta potrzebuje slyszec komplementy od swojego faceta ...a z czasem zauważyłam ,że faceci przestają sie juz tak zachwycać jak na poczatku..

Gość ewqjkednqwkjeew
no tak ,ale ja mam 22 lata i wcale staro nie wyglądam węc to chyb jeszcze nie ten czas :P

Gość ewqjkednqwkjeew
nieszczerze? to po co by mnie podrywali?

Gość ewqjkednqwkjeew
ohhhwelllka - a jak było?

No ja tu tylko podburzam atmosferę;) Nie martw się, z czasem my faceci, jak przywykniemy to stanu rzeczy, to o wielu rzeczach zapominamy i nie jest już jak na początku;)

Gość ewqjkednqwkjeew
zreszta myślę ,że było to szczere bo widac było ,że bardzo ich podniecam itd i obecnego podniecam dalej bo czesto ma ochote ;) czasem powie mi jakis komplement ,ale wcześniej sie mną zachwycał cały czas , a teraz..a nie przytyłam ,dbam o siebie jak dbałam nawet może bardziej

Na początku bylaś dla niego nowością. wiec sie i zachwycał. To tak jakbyś sobie kupiła nowy ,ladny pierscionek , na początku byś na niego patrzyła i częściej myślała jaki jest ładny bo byłby nowy. a potem byś przywykła . podobałby Ci sie ,ale już byś przywykła do niego