Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpilunka

Moja praca-ocencie

Polecane posty

Gość szpilunka

Mamy z facetem konfikt na temat mojej pracy tzn.on coraz czesciej naciska,zebym ja zmienila.oczywiscie mam swoje zdanie ale prosze o Wasze wypowiedzi:) Obecnie pracuje jako pomoc domowa tzn sprzatam.Mam taka firme jednoosobowa-pracuje sama.Mam tych samych klientow od lat.Nic nie dobieram bo nie daje rady brac nowe zlecenia Miesiecznie mam 3000-3500 na czysto.Pracuje ok 8-9 godzin dziennie,w soboty rowniez.Czasami tez niedziele ale mam ekstra platna(150zl za 5-6 godzin)sama decyduje czy brac niedziele czy wole miec wolne Moj facet natomiast uwaza,ze to wstyd tak pracowac wiec zalatwil mi prace w Urzedzie Miasta.Mam isc na rozmowe Placa 1200 do max1500zl-jezeli awansuje wyzej 8 godzin dziennie.Weekendy wolne co byscie wybraly?

Gość wstyd to jest kraść albo d***
za pieniądze dawać. Pracujesz i zarabiasz.

Gość nie zmienilabym tej pracy
Nie dość, że zarabiasz dużo więcej, to jesteś w ciągłym ruchu i przynajmniej nie przytyjesz od siedzenia za biurkiem :classic_cool:

Gość masowałbym ci stopy
po powrocie z całego dnia sprzątania

Gość szpilunka
Pytam serio Dodam,ze moj facet doklada sie do zycia 1000zl wiec nie moge liczyc na wieksza kwote z jego strony

Gość szpilunka
nie zmienilabym tej pracy-na brak ruchu nie narzekam;)poza tym mam kilka szefowych,codziennie inna wiec nawet jak maja zle dni to jestem na to skazana przez kilka godzin a jak przyjde w nastepnym tygodniu to juz sa w lepszym no i zawsze mogez kogos zrezygnowac,zezeli cos nie odpowiada,nie zostane calkowicie bez zrodla zarobkowania

Gość za 3 tys
sama poszłabym sprzątać A tak pracuję w budżetówce i zarabiam 1500 zł:-(

Gość mistic
w życiu nie zmieniłabym tej pracy

Gość szpilunka
za 3 tys -ten moj tez mnie chce wsadzic do budzetowki:O

Gość malliboo.
no, ale o co mu konkretnie chodzi? wstydzi sie, ze jego dziewczyna jest sprzataczka? rozumiem, ze masz legalna firme, odprowadzasz skladki itp?

Gość erfsdx4757
Nie zmieniaj pracy, przecież ci się to nie opłaca. Twój chłopak jest jakiś dziwny...Dobrze i uczciwie zarabiasz nie rezygnuj z tego..jak byście się rozstali(czego oczywiście nie życzę) to zostaniesz z tym 1200 na rękę, tego chyba byś chyba nie chciała...

Gość szpilunka
tak mam skladki odprowadzane po prostu sie chyba wstydzi:O sam w budzetowce zarabia 1500zl:O

Gość szpilunka
erfsdx4757 -wlasnie tez tak analizuje zawsze mozemy sie rozejsc i z czego ja sie utrzymam:O

Gość erfsdx4757
Może mu przeszkadza że więcej zarabiasz? Wiesz jak to z facetami...Nie daj się na mówić na zmianę pracy.

Gość sorry, ale ten Twoj facet
jest durny po prostu...Bardziej to mu wstyd, że zarabia o wiele mniej od Ciebie, a nie tego czym Ty sie zajmujesz :o Jesli Tobie odpowiada to co robisz, nie zmieniaj! Nie Ty masz z tym problem, a on.

Gość malliboo.
szpilunka w taki, razie pomysl o rozkreceniu firmy, sprobuj zdobyc kontrakty, np. jakis biur, zatrudnij pracownikow Jak zatrudnisz pracownika to pewnie w jego oczach przemienisz sie ze sprzataczk iw businesswoman :classic_cool:

Gość erfsdx4757
*namówić ;>

Gość edsfgthjkhjhgf
mysle ze sa dwie opcje: 1) wstydzi sie i glupio mu mowic ze sprzatasz jak ktos znajomy pyta go czym sie zajmuje jego dziewczyna. "pracuje w urzedzie miasta" brzmi lepiej niz jest sprzataczka/gosposia czy sprzata domy. ale zawsze moze powiedziec "ma wlasna firme sprzatajaca" - brzmi dobrze ;) 2) chce zebys miala jakies doswiadczenie. jak kiedys nie bedziesz mogla sprzatac jak powiedzmy bedziesz miala klopoty zdrowotne i nie bedziesz mogla pracowac fizycznie.

Gość szpilunka
no tak pewnie chodzi o jego ego,rok byl na moim utrzymaniu-zawsze jak zaczyna to mu mowie,ze ta praca kiedys dawala mu jesc rozkrecac firmy nie chce-tam mi dobrze pozalatwialam kontaktu kolezakom ale dzialaja na swoj rachunek

Gość edsfgthjkhjhgf
3) glupio mu ze koboeta zarabia wiecej od niego :D

Gość TO JUZ BYLOOOOOOOOOOO
ten temat to najwidoczniej prowokacja bo JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość vbvvbbbv
niby w UP taka pewniejsza posada ,ale mozesz tam przeciez isc jak ci nie wyjdzie z firma masz racje ze nie chcesz zmieniac pracy

Gość szpilunka
zarabiam wiecej,on mieszka u mnie ale czy to ma jakies znaczenie? jak moze mnie sie wstydzic?jestem zadbana kobieta,mam pasje,uprawiam sport,znam dobrze jezyk obcy,stac nas na wyjazdy i inne przyjemnosci No sprzatam ale powiem Wam,ze bardzo lubie swoja prace I nie sprzatam u zwyklego kowalskiego ale ludzi,ktorych na to stac i u tych,ktorzy mnie szanuja Jest to wiele znanych osob;)

Gość szpilunka
vbvvbbbv-ppracuje tak kilkanascie lat wiec chyba kryzys mojej firmir nie grozi;)

Jeżeli Tobie to odpowiada, nie zmieniaj tej pracy. Zarobki masz bardzo dobre, a z faceta wychodzi frajer. Tak, jak ktoś napisał, możliwe, że się rozstaniecie i co wtedy. Myśl zawsze w pierwszej kolejności o sobie!

Gość zaprzyjazniona alinka
oczywiscie, ze zmien, w UM pracujesz spokojnie i jezeli zechcesz to latami, mam te prace niejako na zycie, natomiast nie dasz rady sprzatac do konca zycie, wysiada Ci plecy, wiec na chwile obecne mam dobra prace, ale przyszlosciowo wzielabym UM, chyba ze myslisz o rozwoju swojej firmy, zatrudnieniu kogs i tyjm sposobem ktos bedzie pracowal na Ciebie

Gość TO JUZ BYLOOOOOOOOOOO
ten temat to najwidoczniej prowokacja bo JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!JUZ O TYM PISALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zadna praca nie chanbi tylko pamietaj, ze to praca fizyczna wiec nie bedzie ci latwo po latach. skoro masz duzo zlecen to przyjmij pomoc, a moze z czasem uda ci sie rozbudowac firme i bedziesz sie zajmowac tylko papierkami i zleceniami, a nie fizycznie sprzataniem