Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

solarium faktycznie tak niszczy skórę?

Polecane posty

Bo bez niego jestem blada :( dużo lepiej wyglądam opalona ... i się zastanawiam właśnie... Tak 2 razy w tyg na 8 -10 min to stanowczo za często? I jeszcze kosmetyki pewnie też niszczą? Nie chce sobie zniszczyc skóry ,ale sie maluje codziennie ,chodze na tą solarkę..

up

Niszczy, niszczy. Poza tym opalenizna z solarium wygląda nienaturalnie, paskudnie pomarańczowo. Wygląda się 10 lat starzej. Jak już musisz, i uważasz, że bez tego źle wyglądasz, to może jakieś samoopalacze? Na pewno są zdrowsze.

Gość sfcasfcasf
wiesz dla mnl ciezko rzucic solarke, chodzilam co dwa dni, nie znosilam bladosci mojej twarzy do dnia gdy obejrzalam filmik w tv pokazali zdjecie babki -jak bedzie wygladala za 10 lat regularnie uzywajac solarium i dla porownania z djecie jej wygladu zakladajac ze do solarium chiodzic przez te 10 lkat nie bedzie. efekt byl piorunujacy. tak sie porzerazilam ze od razu polubilam swoja sniezna cere i juz mi nic nie przeszkadza. poza tym zaczelam baczniej obserwowac dziewczyny po solarce i kurcze strasznie widac zmiany na skorze. ,mlode dziewczyny wygladaja tak staro...a ostatnio poznalam dwie japonki. myslalam ze jdna z nich jest nastolatka a druga ma gdzies ze 20 lat. okazalo sie ze obie mialy 36 lat...uwierzysz? tak mlodo wygladaly ich twarze, nieskazitelne cery. dlaczego? bo unikaja slonca jak poparzone jak wszyscy japonczycy...a to tylko slonce to pomysl sobie jaka szkode wyrzadza swiatlo ultrafioletowe???

Gość vn
ja wyglądam młodziej jak jestem opalona...i zdrowiej...

źle to może nie ,ale jak jestem opalona myślę ,że wyglądam lepiej .. mam wtedy większe powodzenie itd

ale nie chce za ileś lat wyglądać staro :(

Gość vn
japonki maja inne geny niz my..zawsze beda inaczej wyglądac...poza tym blada cera nie oznacza nieskazitelnej...zadko kto ma sliczna blada porcelanowa cere..przewaznie kazdy ma widoczne pory,podkrązone oczy itp

no fakt japonki i zdrowo sie odżywiają i się nie opalają i dzięki temu młodo wyglądają ..

idz do dermatologa dobrego ze sprzetem - zbada Ci stan Twojej skory i sama sie przekonasz

Gość vn
nie wiadomo czy za iles lat bedzie zyc..no sorry ale w zyciu róznie bywa

Gość latam na prochach
Ja jestem blada, to mi przeszkadzało ale nie zdecydowałam sie na solarkę, używałam samoopalaczy na twarz i zrezygnowałam. Wolę wygladać młodziej i nie niszczyć skóry będąc bladą niż pojść na solarke

Gość vn
ty wyglądasz młodziej bedac blada ja wyglądam młodziej z lekka opalenizna...kazdy jest inny

no ja tez chyba wyglądam młodziej jak sie opale .. wtedy latem mnie czasem za nastolatkę biorą.. a w zimie wyglądam na 20-pare.. mam 24 lata ale co będzie za 10 lat regularnego opalania?

up

No co będzie? Będziesz wyglądała okropnie, miała zniszczoną skórę i nie daj Boże raka. Kup sobie samoopalacz, na pewno są jakieś dobre, ja się nie znam. Albo jakieś opalanie natryskowe?