Gość sour0 Napisano Marzec 20, 2011 Zaczynam głodówkę, 10-dniową, jak w temacie. Kto się przyłącza? Co mi da ta głodówka: - kilka ujemnych kilogramów - zero cellulitu - piękne włosy, cera, paznokcie - lepsze samopoczucie - lepszą kondycję psychiczną Ja wytrzymam. Wiem to na pewno. Ale czy ktoś mi potowarzyszy? Będzie łatwiej :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lambda 0 Napisano Marzec 20, 2011 Kiedyś się nad tym zastanawiałam ... Jednak ja chyba nie dałabym rady :( Będziesz pić wodę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam walke:) Napisano Marzec 20, 2011 ja sie przylacze dzis mam dzien przed glodowka jem same warzywa. od jutra sama woda:) ale 10 dni nie wytrzymam na pewno tak mysle 4-5 to bedzie dobrze:) fajnie ze jest ktos kto tez zaczyna od jutra (nie bede sama) :) ja startuje z waga 59 :) a wy z jaka waga startujecie? no i zycze wytrwalosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sour0 Napisano Marzec 20, 2011 o :) Ja startuję z 54kg. A co do wody, to nie, nie na samej wodzie. Dodaję ziołowe herbatki. Szukam też w necie informacji na temat tego, jak wychodzić z takiej głodówki, aby jeszcze schudnąć. Mój cel-45 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam walke:) Napisano Marzec 20, 2011 ja mam nadzieje ze na wodzie dam rade:) ewentualnie herbata czerwona.. zastanawiam sie jeszcze nad zjedzeniem grejpfruta rano zeby jakos funkcjonowac caly dzien ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sour0 Napisano Marzec 20, 2011 http://www.glodowka.pl/podstrona.php?dzial=wychodzenie Jak ktoś jest zainteresowany, to proszę bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam walke:) Napisano Marzec 20, 2011 a i moj cel to 49 ale aby osiagnac ta wage bede sie musiala pomeczyc dluzej niz te pare dni glodowki . jezeli bedziesz wiedziec cos na temat wychodzenia z niej to napisz:) dolaczam jeszcze jazde na rowrze i brzuszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sour0 Napisano Marzec 20, 2011 Właśnie ta stronka, którą podałam powyżej dotyczy wychodzenia z głodówki. Czyli stoimy na prawie tym samym :) Uda nam się na pewno. Tylko trzeba opracować jakiś dobry plan dotyczący no tegoż wychodzenia :) A jaki był Twój plan żywieniowy do tej pory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam walke:) Napisano Marzec 20, 2011 do tej pory zadnego planu nie mialam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sour0 Napisano Marzec 20, 2011 Chodzi mi o to, jak do tej pory się odżywiałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam walke:) Napisano Marzec 21, 2011 roznie;p ale przewaznie 4 posilki dziennie . ostatni o 17. duzo warzyw , jogurtów itp . ale mimo tego ze dziennie raczej 1300kcal nie przekraczalam to waga stoi w miejscu caly czas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cóżcóżcóżz Napisano Marzec 21, 2011 No właśnie dlatego, że 13000 to stoi: za mało kcal, metabolizm zwolniony, teraz jak obetniesz albo przestaniesz jeść to będzie tylko gorzej i gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wsegthujaswftgyh Napisano Marzec 21, 2011 ja nie robie glodowki ja po prostu nigdy nie jem slodyczy poza tym jem co chce i kiedy chce http://www.youtube.com/watch?v=plPNOXGxV6s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam walke:) Napisano Marzec 21, 2011 nie prawda;p 2 lata temu tak zrobilam i schudlam 10 kg , nietsety przytylam z powodu brania tabletek i pewnych zmain w moim zyciu ktore spowodowaly ze przez pewnien okres jadlam za duzo- poniewaz tak reaguje na stres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzec2011 Napisano Marzec 21, 2011 dołączam się do was : dzień pierwszy mój plan na dziś dwie butelki wody zapisuje się na roolenmasaż 3 godziny na zajęciach aerobowych (step, rowerek i stetch) mój plan jest na 20 dni:) od dziś pije butelkę wody w pracy z drenafast na siłowni butelkę z aquaslim wiem ze strasznie to wygląda ale..... musze zaatakować ostro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach