Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordeczkamalutka

ksiadz odmowil chrztu!!

Polecane posty

Gość mordeczkamalutka

dzis ksiadz odmowil mi chrztu mojego dziecka gdyz nie mam slubu koscielnego. mowi do mnie -udziele chrztu jak wezmies slub koscielny a ja do niego ze nie wezme bo nie chce...paranoja

Gość mordeczkamalutka
powiedzial, ze mi udzieli jak zrobie mu loda z polykiem...

Gość no i miał rację
:-p

A po co chrzcisz dziecko, skoro nie chodzisz do Kościoła i nie masz nic z nim wspólnego i raczej wierząca nie jesteś ? Bo tak wypada ?

Gość mordeczkamalutka
hehe dobre podszywie ale ksiedzu bym nie zrobila bo sie brzydze

Gość mordeczkamalutka
boze i znowu taka smieszna gadka!i siebie nazywasz katoliczka?wiedzialam ze znajdzie sie ktos kto bedzie ocenial

Gość mordeczkamalutka
kiedys dalam sie zruchac wikaremu ale to stare czasy mialam jakies 12 lat

Gość mordeczkamalutka
poradzilam sobie jednak bo poszlam do angielskiego katolickiego ksiedza i ochrzci bez problemu...

Nie powiedziałam, że jestem katoliczką, bo nie jestem :) Tylko pytam z ciekawości, czym się kierujesz, zapewne hipokryzją.

Gość esteea@@@
rodzice wcale nie musza miec slubu koscielnego a ksiądz łaski nie robi musi ochrzcic dziecko palant Dodam ze jestem katoliczką

Gość esteea@@@
dodam ze ja zrobila loda z polykiem samemu proboszczowi

Gość mordeczkamalutka
a ja myslalam ze katolicy to z otwartymi rekoma przyjma nawet najwiekszych grzesznikow......a tu sie okazuje ze polski odlam katolicyzmu jest gorszy niz islam......

Dziecko chce ochrzcić nie bachora :O Autorko, po co Ci to? Ja ochrzciłam i żałuję. Ksiądz odmówił, bo liczy na podwójny zarobek. Nie daj mu zarobić w ogóle.

Gość hejh
a skąd wiecie, ze nie chce miec z koscolem niz wspolnego? ja tez nie mam sluibu koscielnego, ale dziecko mam zamiar ochrzcic i poslac do komuni. slubu nie mam, bo związałam się z rozwodnikiem.

Gość mordeczkamalutka
no ale ten oto polski ksiadz wypial sie na mnie ,moze chcial w lape ja nie wiem....poszlam do anglika (bardzo mily dobry czlowiek)i nie bylo problemu

Gość drang
po co chcesz ochrzcić dziecko skoro nie żyjesz wg wiary katolickiej daj sobie spokój po co ci nie potrzebny wydatek i nudna pusta msza

Gość mordeczkamalutka
ja mam slub cywilny i naprawde niechce koscielnego,nigdy tez nie marzylam o bialej sukni ,zastanawiam sie co mial na celu odmawiajac mi ? przeciez to nie mnie bedzie chrzcil tylko dziecko!!!

Gość tvp2
Przejdź na islam:P

Gość mordeczkamalutka
spadaj podszywie

Gość amadeos32
U mnie bylo to samo powiedzial,ze najpierw my musimy wziasc koscielny. Powiedzialam mu, ze maz jest ateisto (co jest prawda) i to nie wchodzi w gre , lecz nie ma nic przeciwko zebym ochcila dzicko jak mi tego tak bardzo potrzeba. No i co uslyszalam, ze w takim razie musze zaplacic 600zl extra. Wiecie mam gdzies taki kosciol wole sie pomodlic w domu a dziecka za lapowke chrzcic nie mam zamiaru.

Gość mordeczkamalutka
w islamie nie chrzcza dzieci tylko jest ceremonia nadania imienia a poza tym lubie wieprzowine, i z niej niezrezygnuje!

Gość bacha6667
No właśnie po co chrzest jak nie żyjesz w sakramentalnym związku? Jak nie chodzisz do kościoła nie jesteś osobą praktykującą to po co ?

Gość
a o kosciola chodzisz co niedziela? jesli nie to na cholere ci chrzest? zbey sie pokazac?

Gość no i bardzo dobrze
dobrze zrobił,że odmówił,być może w końcu przejrzał na oczy i szkoda mu było zapisywać małego do tej czarnej mafii,hahahahaa

Gość esteea@@@
nie przejmujcie sie podszywami przeciez to odrazu widać bo pisza swiństwa gimnazjalisci i nie pisza na temat-smieszne A dziecko ochrzcij

Gość lalalala76876
dzieciak nie jest niczemu winien jak jego rodzic jest rozwodnikiem lub nie chodzi do kościoła!! ksiądz nie ma w tej sytuacji nic do gadania i powinien udzielić chrztu bez osądzania i oceniania rodzica.. jak hipokryta w czzarnej sukience odmawia to mozńa ochrzcić dziecko w kościele prawosławnym

Gość naucz się ortografii
dobre prowo skoro tyle ludzi wdało się w dyskusje :D 🖐️

Gość mordeczkamalutka
jestem katoliczka i skoro chce ochrzcic wlasne dziecko to mam do tego prawo i niewazne czy chodze do kosciola czy nie!

Gość mordeczkamalutka
jestem katoliczka i skoro chce ochrzcic wlasne dziecko to mam do tego prawo i niewazne czy chodze do kosciola czy nie!

Gość esteea@@@
tak naprawde wiem dlaczego nie pisza smiesznie-bo tutaj nie ma nad czym sie smiac tylko plakac. nade mna codziennie placza rodzice. ja jak patrze w lustro tez uronie lezke z zalu ze nie jestem podobna ani do mamy ani do taty tylko do gowna barana