Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordeczkamalutka

ksiadz odmowil chrztu!!

Polecane posty

Gość trzeba mieć joba
ale kretyńskie problemy,żeby samemu iść do pazernego na kasę i zakłamanego klechy i wydawać swoje dziecko w szpony tej mafii,to trzeba mieć pierdolca

nie wierzę w to ja nie mam kościelnego a dziecka miały chrzest nikt mi nie odmówił

Gość trzeba mieć joba
allah obiecal mi po smierci 40 dziewic dlatego lubie islam

Gość kukujawiak
dziecka miały chrzest?? wtf? :)

Gość mordeczkamalutka
a po co to by miala byc prowo? naprawde przyzekam wam ze wyszlam tak wkurzona z kosciola ze myslalam ze zwariuje

Gość mordeczkamalutka
a tobie sie nudzi podszywie??do lekcji!!

Gość mordeczkamalutka
ja juz skonczylam odrabiac matme teraz sie biere za polski

Gość mordeczkamalutka
ty owieczka?wszystko z toba ok??

Gość bacha6667
Jak to jestem katoliczką... ale nie chodzę do kościola albo ktoś jest katolikiem i chodzi do kościoła,przyjmuje sakramenty żyje zgodnie z ewangelią albo jest pseudokatolikiem

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza
Musisz kupic sobie jakieś zwierzątko. Na mnie nie licz. Ja jestem REFLEKSYJNA zanadto. i tyle. No co jeszcze mogę napisać? Nie wiem. Co tam u Jani? Cisza w eterze. Ja już żalowałam , że ją opętałam jak nie dostałam rozgrzeszenia. To też za nią i za ciebie i jeszcze Kamelię. A jak mnie wyrzucili Z KWIATKÓW to też wiedziałam że za to. Jeszcze Arab w sumie. Ten Niemiec miał to gdzies - właściciel. Choć mógł sie wstawić. Gdzieś to miał. Ten człowiek to potwór. Napłakałam się strasznie, ale już mam to gdzieś. Ile jeszcze takich historii - a poza tym kasy NIC POZA TYM. Warunki - skandaliczne, całość ograna przez Arabów - no tragedia. Nic tylko wytrzymac jeszcze chwilę na kase i koniec. Choć dobrze byłoby posiedzieć. Nie powiem. Czegoś się dowiedzieć - ale taki los i tyle. Osoba kontaktowa - zwykłe zero i tyle Przypadkowa ZUPEŁNIE praca i tyle Taki koniec. Jedynie , ze nie zabili mnie Też kara za te opętania. Ale żyjesz widzisz i dobrze się masz, a ja?

Gość mordeczkamalutka
do podszywa i bardzo dobrze tylko nie zapomnij wylaczyc komputera!!

W tym wątku o nawróceniu pisze? Muszę to znaleźć w takim razie. Jajniki wycięte - no to rzeczywiście - trzeciego dziecka zero. I tyle I czwartego też. Kuzynka jest w ciąży. No widzisz - znowu nie wiadomo z kim. No ale Janina teraz pewnie w tany ruszy skoro ma jajniki wycięte i malutkie dziecko choć wątpię bo ona to tam tylko na dzieci i tyle. No a do pracy nie chodzi pewnie. A zresztą - co mnie to obchodzi w sumie. No szkoda że nie byłeś ministrantem - dałabym głowę , że byłeś. I tyle w sumie. No nie wiem No co jeszcze możnaby napisać tu? Oczywiście pokuta i nawrócenie ma zawsze sens. Ja uwielbiam się posypywac popiołem. Naprawdę. Ja jestem jedną pokuta i nawróceniem z popielcem czy bez. Jestem nie do ogrania pod tym względem. W końcu widziałam diabła. I tyle. Co poza tym? NIe wiem

Och - no to może Janina? Bez jajników. Nie mogłaby zostać Twoją żoną? NIe chciałbyś jej bez jajników, co? A bez innych narządów też. Kto to wie jaki Ty jesteś Pasterzu wiesz. Kto zna prawdę o Tobie? Nie wiadomo. Moja matka biologiczna też by na Ciebie nie poleciała. Na kogo ona by poleciała. Ale by Cię lubiła. Ona była szurnięta - tyle kasy i sie powiesić. Odbiło jej zupełnie. Ale widzisz - urodziłam się i tyle. A miałam być martwa. Ci moi bracia nie doceniają tej mojej matki. Okradziona, sama sobie tak doskonale radziła i z taką kasą popełniła samobójstwo przez gwałt zbiorowy. Powinni sie do niej modlić. A ja? Ja też kilometry od nich. Jakoś tak. A może ten mój młodszy brat miał ten opłatek zanieść księdzu i WTEDY byłby ministrantem? Zrobiłam, że ksiądz dzieci gwałcił. Może pomówiłam księdza. Nie wiem. Na pewno byłby moralniejszy, a tak? Och siwych włosów można dostać z tej rodziny tylko wiesz. A jak tam twoje wnuczki Pasterzu OWiec? A w nocy śpisz dobrze czy Cię coś dusi? Chodzisz do lekarza? Mam nadzieję

Poczytałam trochę posty Janiny - nie znam osoby, kuzynki tez - nie wiem co w tym jest prawdy. Pewnie homoseksualista wykorzystuje ją żeby w razie co adoptować sobie dzieci w Norwegii. Wszystko doskonale pasuje. Opiekuje się matką w Polsce i tyle. jej mąż zarabia, ona nie może mieć dzieci. Janina pewnie myśli, że zostawi kuzynkę a wiesz oni pewnie myślą, że sobie dziecko adoptują - ci dwaj geje w Norwegii. Nie pasuje to? Zobaczymy co będzie dalej. Wpuściłbyś do domu geja z Norwegii, żeby pomagał Twojej żonie po porodzie? Coś Ty Ale te geje takie są. Jednak ja w to nie wierze wiesz. Teraz ostatnio w grudniu spotkałam ich pełno. JEden był PRAWDZIWY a reszta na kasę na byle co. Ten Sean to chyba nie taki prawdziwy tylko taki jakiś tam, a ten jego partner? A wiesz - jak mąż Janiny jest jego kochankiem już? Sean wyjechał, a on co robi? Ma innych? Janina powinna mieć męża obok siebie, a nie jakiegoś geja. Coś ty. No to w tych Niemczech teraz wiesz - jeden gej był prawdziwy i to sie stało z tragedii rodzinnej, a reszta to były geje fałszywe. Ale opinia była odwrotna wiesz - że ten prawdziwy był fałszywy, a reszta była prawdziwa. Wyobrażasz to sobie? Wszystko na odwrót wiesz. Coś strasznego. Obyś tylko Ty Pasterzu nie został żadnym gejem bo to nie ma sensu. Bez sensu przecież to jest. On to na pewno robi - pomaga Jani - jakby ten jego partner chciał dziecko bo na pewno on jest prawdziwym gejem, a ten jest chytry i wiesz, żeby go nie olał bo co będzie jadł, nie? Takie jest życie. No to dziecko zostaje. I tyle. Albo coś tam on będzie kombinował z USA, że chciałby dziecko i takie tam. Chytry strasznie. I może męża chcą naciągnąć na gejostwo. Kto wie? Badają go sobie wiesz. A ta kuzynka w 4 ciąży tez mnie przeraża. Ciekawe co ten gej o niej myśli, nie? Takie rzeczy. Gej z Norwegii - sprzątaczka Janiny. Na pewno nie jest to za nic. Nie ma niczego za nic, nie? Jak myślisz Pasterzu - napisz coś.

Gość mordeczkamalutka
bacha6667 to w takim razie pseudo katolikow jest od zajebania w polsce!!!!! a jak prawdziwi katolicy ida do kosciola to jest rewia mody!!ot co katolicka skromnosc....

Wiesz - całość wygląda tak super, że sie opisać nie da. Jak dostaną dziecko w Norwegii to przecież co - ale zawsze Janinie mogą pomóc, ale musiałaby może adoptować to dziecko? Bo ja wiem... no to jest coś takiego. A w tych Niemczech wiesz jest taka fajna laska miała być mężatką i mieć dziecko już wiesz - to nikt jej nie powiedział wiesz, że ten jej szef jest gejem z tragedii rodzinnej. No nie do końca, ale mieli powiedzieć jej jedną rzecz i jest wydana. I to nie ten szef wiesz tylko taki cymbał , który tam płacił. Czy on jest gejem to nie wiem. Ale jakąś tam obrączkę nosił i wiesz zamiast tej lasce dobrze życzyć, na nią postawić, to nic. I wiesz - teraz wszyscy na nią - uczyć sie miała bo widać, ale co to się nauczysz jak masz ojca w więzieniu choć tak powinna bo powiem Ci taka inteligentna laska - no firma jest Ok i tak dalej, ale wiesz - co ona teraz ma robić? W sumie nie wiem co bym zrobiła na jej miejscu? Już tam musi siedzieć i MODLIĆ SIĘ , żeby sie wydała bo to dopiero teraz rozumie, ze powinna. Ale też nie umiała bo ojciec się zapił, matka umarła, dziadkami się opiekuje. No wiesz jest jaka jest bo życie jest jakie jest, ale co to są za gnioty, że jej nie powiedzieli tej 1 rzeczy to coś strasznego - ludzie co jej powiedzieli że ma tam pracować albo ten facet co płacił. To był Belzebub wiesz. I wiesz - jedziesz na chwilę na chwilę - co Cię to obchodzi, a te grupy - wszystko muszą wiedzieć, o wszystkim. I dlatego wiesz tak myślę czy to ma sens tak jeździć jak wszędzie układy. Do szkoły nie pójdę bo już wiem czemu przegrałam, niedobrze mi. No co innego? Wyjazd albo kasa, mieszkanie, i jakaś praca - do szkoły NIE i koniec. No to siedzę w domu i myślę co będzie dalej. No co jeszcze mogę zrobić? Czekam na jakieś ogłoszenie o pracę i dawaj dalej. Opinię mam złą, w szkole mnie mnie SZLAG trafia jak ja DEBILNIE przepadłam no a kasę potrzebuję i koniec. Jak każdy, nie? I tyle No i koniec życia

Gość łowca łowiecek
prrrawdziwaowieczkabozzza skąd jesteś,gdzie dają takie piękne pierdolce?rentę z głupoty masz pewną

I wiesz - te pierwsze 4 lata jak NIE MIESZKAŁAM W DOMU RODZINNYM to jeszcze jakoś tam szło wiesz - za tę matkę przybraną chyba te gwałty zbiorowe. No wiesz - po tych lesbach teraz morderczych jestem przerażona bo widać jak myślę że i doktorat uczciwie mi się DAWNO TEMU należał i dyplomowanie ale poszło o kase - a o cóż by innego i tyle z całości - 6 lat do kitu. A ja niestety nie mogę wyjść za mąż bez kasy SWOJEJ i koniec. Takie są zasady MOJEGO SUMIENIA. Pewnie matka biologiczna zostałaby potępiona, że na cudzych pieniądzach jadę. Nie wiem - nie mogę tak wyjść za mąż bez swojej kasy, a jej nie mam i koniec. Nie wiem - moja matka widocznie wiecie miała kasę, nie wydała się - czemu? Przecież była moralna. Powinna się wydac. Coś jest źle - Nie. I ja to zawsze wiedziałam. Ja nie miałam pieniędzy to w takim razie tym bardziej nie powinnam być wydana? Albo żeby wyszło że moja matka przybrana była zgwałcona przez 12 apostołów to się stało? Nie wiem. Nie rozumiem tego. Nie bez znaczenia jest zbiorowe samobójstwo w średniej i 4 inne samobójstwa. No wszystko razem - za mąż nie wyszłam i koniec. Nikt się tym nie przejmował i tyle

o jest taka historia bo to jest tak dziwne wszystko, że ja nic z tego nie rozumiem. Jedynie , że rozumiem, że w 2008 roku widziałam diabła. Diabeł mnie porwał. No szkoda, że mi się Bóg nie pojawił drugi raz. To było COŚ STRASZNEGO. Jak 2 wojna światowa. Najbardziej przez to poszłam na bezrobocie bo sie bałam że oszaleję. A szans nie miałam bo dyrkę tu wielka 12 apostołów zgwałciło. No i Bóg to wykorzystał. Dał, żeby diabeł mnie porwał bo lepsze widać to myślał niż takie DURNE gwałty. I przez te wizję diabła i 100 snów o diable, paraliżow jestem nie do ogrania. A zwłaszcza przez to porwanie. Stawiam więc na nie i to jest taka metafora od Boga - lepiej rok się leczy psychicznie po porwaniu przez diabła niż być zgwałconą przez uczniów wiesz - bo tak mi chyba życzyli tu gdzie mieszkam. Bo naprawdę - nic mi się w życiu nie udało odkąd do domu wróciłam. Nic. Bo moja matka przybrana też jest zgwałcona zbiorowo - przez to że mnie ten diabeł tak ohydnie porwał nie da mi rady. Wiesz co - to jest coś takiego, że ze strachu mozna oszaleć po takim porwaniu. Po gwałcie zbiorowym 12 apostołów to nie wiem. Zostaje powiesić się normalnej albo nie wiem co. No ale widzisz - przeżyłam porwanie przez diabła - rok był to koszmar, a teraz taki gwałt zbiorowy. Co jest gorsze? Sam sobie powiedz. Wszystko chyba widac lepsze niż to. W tym porwaniu był obraz, który diabeł inaczej zrobił - i to była pochwała czystości ale też kpina z tej czystości, przewrotność. I śmiech z KK katolickiego, że tak stawia na czystość, a taki nie jest. Z polskiego kościoła bo gdzie indziej to tam nie wiem i tyle No i tak jakby Pan Bóg powiedział lepsze to niż życzenia tych osób tu wiesz, żeby mnie zabito czy zgwałcono zbiorowo. Z TYM ŻE ja jakbym umarła w tym porwaniu. To znaczy ja sie boję śmierci - ale drugi raz jakbym umarła - tylko ja nie chce umrzeć wiesz - choroba mnie może pokonać cięzka, ale nie gnioty umysłowe albo... własni uczniowie. TRAGEDIA dla mnie i tyle No nie wiem czy umiem Ci to wytłumaczyć. Do 2012 z powodu tej wizji szatańskiej nikt mi tu rady nie da. Czyli jeszcze rok mnie tu muszą przeżyć, a dalej? No to już będzie koniec świata bo ja uważam , że w przyszłym roku pod koniec sierpnia świat się skonczy i tyle. I tylko to by mi pasowało wiesz bo inaczej musiałabym za mąż wyjśc i tyle. Ale widzisz wszystko przez gwałty zbiorowe, samobójstwa i morderstwa. No to czego i kogo tu uczyć? Ja się boję iść do szkoły pracować. Ja jestem tam okradziona - to po pierwsze A co dalej? Co ja mam teraz pisać, że mi sie papiery należą? Żenada. Ze miałam jakiś proces przez gwałt, wcześniej też gwałty - ja mam dosyć. - Popatrz se co masz w domu mi powiedzą - dobra, dobra im powiem. A to nie jest moja biologiczna rodzina. Trzeba było dziecka patologii nie dać. Co to mnie teraz obchodzi jak mam prawie 36 lat i życie zrąbane dokumentnie przez dwóch patologicznych debili. Zwariowali wszyscy czy jeszcze gorzej? Ani słowa o matce prawdziwej, o nikim. Na Zachodzie 2 braci adoptowanych spotkałam , z tego sie podomyślałam wszystkiego. A papiery? Dajcie spokój - co mnie to obchodzi teraz jak mam prawie 40 lat. Wyśmiać to to mało. Tak się dziećmi w Polsce przejmują i tyle Ja sie pośmiac mogę i tyle. Przez łzy, ale co robić. Takie państwo zboczone i wstrętne

Gość łowca łowiecek
owieczka! tobie psychiatry trzeba i dobrego bolca między nogi!

Gość dziwna droga jezusa
jak zacznie cos pisać to samemu mozna trafic do psychiatry bo takie głupoty pisze :)

Gość idz do innego ksiedza
tak idz do innego ksędza! zalezy od ksiedza moi znajomi jakoś ochrzcili dziecko bez slubu

Bylam po cywilnym i chrzciłam syna bez problemów ,nie przyjmowaliśmy komunii-owszem, ale ksiądz nie robił kłopotów zadnych. Idz do innego Kościoła o ochrzcij......masz takie prawo, a wy którzy potraficie tylko wyzywac i oczerniać kim wy jestescie...? banda nieudaczników, wielkich niedzielnych katolików.....nie ten katolik co w niedziele do kościola chodzi i w czasie mszy o dupc....niu myśli... .zgraja zakompleksionych kretynów i łgarzy

Gość odmówil
ci bo wie że nawet nikt tego dziecka nie bedzie zabieral do kosciola, nikt go nie bedzie uczyl wiary, a wiec po co temu malemu czlowiekowi chrzest??? bo ty masz taki kaprys????

Gość a co mi tam.....;)
w cztery minuty załatwiłaś chrzest dziecku siedząc na Kafe?? bo coś mi tu z czasem nie gra. Ni chcę się czepiać ale o 18:23 piszesz,że nie chciał Ci ochrzcić dziecka polski ksiądz a o 18:27 już piszesz,że już załatwiłaś i ochrzci Ci dziecko inny ksiądz..... i to wszystko dzisiaj;)

Gość kredddka
Mi tez ksiadz odmowil chrztu dziecka ze wg na brak slubu koscielnego. Ochrzcilam dziecko w innej parafii. Do Kościola chodze, swieta obchodzę, ślubu kościelnego póki co nie planuje. NIe uwazam sie za gorsza katoliczke nizte ze slubek koscielnym, które chadzają na msze od świeta

Gość fortuśka
wy na prawdę nie macie co robic??? hehhehe na tvn jest fajny serial

Gość mordeczkamalutka
tak zgdadza sie polski ksiadz mi odmowil chrztu a jak poszlam do angielskiego to nie bylo problemu!sorki moze pisalam troszke zagmatwanie bo bylam oburzona.

Gość BO KLER TO JEDNI WIELCY
ZŁODZIEJE!!!!!!!WIECEJ SZKODY NAROBILI NIZ TEN CALY KOMUNIZM!!!!!! U DO TEJ PORY KRADNA ..CIEKAWE Z JAKIEJ RACJI JA MAM NA NICH ŁOZYC I WY WSZYSCY WLASNIE WY NA NICH LOZYCIE!!!! A JAK PRZYJDZIE CO DO CZEGO TO NAWET DZIECIAKA NIE CHCE OCHRZCIC CO Z TEGO ZE RODZICE NIEWIERZACY ALE TO NIE ONI DO CHRZTU IDA TYLKO DZIECIAK!!!! TRZEBA TEPIC TEN KLER JEBANY .. Z AMBONY ON SMIE MNIE KURWA POUCZAC A NA BOKU DZIECIAKA ZMAJSTROWAL... A SKORO MOWI SIE ZE KSIADZ TEZ CZLOWIEK TO NIECH IZIE DO UCZCIWEJ ROBOTY I NIE POTEPIA LUDZI ZA ICH BLEDY SKORO ON JESZCZE GORZEJ GRZESZY!!! IDZ DO NIEGO I POWIEDZ ZE MA CI DZIECIAKA OCHRZCIC BO ON JEST OD TEGO JAK DUPA OD STRANIA I LASKI NIE ROBI CHUJ JEBANY

Gość masakryczne cialo fuuuuuj
facet jednej jest ateisto (sic!), drugiej dziecka mialy chrzest (sic!!) WTF!! nauczcie sie pisac!!