Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklygfghjkl

Jest ktos dobry z angielskiego i mu sie nudzi ???

Polecane posty

adore - czcic, wielbic against - przeciw, wbrew, o, na, w zaleznosci od, na tle believe - wierzyc, sadzic, przypuszczac, myslec bright - jaskrawy, blyszczacy, przejrzysty, jasny, zdolny dancing - zabawa taneczna, taniec, dancing darling - ukochana istota dear - drogi, kochany, drogi, kosztowny diamonds - liczba mnoga kara (w kartach) else - inaczej, bowiem, w przeciwnym razie, procz tego, ponadto fancy - wyobraznia, fantazja, polot, upodobanie, wymyslic give - (GAVE, GIVEN), dawac, wydawac (przyjecie) he - on must - musiec nothing - nic pane - szyba somebody - ktos watch - czuwanie, straz, zegarek window - okno Ja, ja, który nie ma nic Ja, ja, który nie manikogo, Wielbie Cię, i chcę cię tak Jestem po prostu niktim Nie mając co ci dac ale Oh Kocham cię on,on kupuje ci diamenty Jasne, błyszczące diamenty Ale uwierz mi, kochanie, gdy mowie To on może dać Ci świat, Ale nigdy nie pokocha cię tak Kocham cię On może cię zabrac wszedzie gdzie chce do fantazyjnych klubow i restauracji A ja mogę tylko patrzeć na ciebie z Moim nosem dociśniętym do szyby Ja, ja, który nie ma nic Ja, ja, który nie ma nikogo, musze patrzeć na Ciebie uwieziona w ramionach jeszcze kogoś innego(tu to nie wiem dokladnie) Kiedy kochanie to ja Kto cię kocha Kocham cię Kocham cię Kocham cię