Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Praca licencjacka

Polecane posty

Witam wszystkich, jestem na etapie pisania pracy i mam do Was pytanie(promo jest niepomocna i nie odpowiada na mejle) Załamuję się, bo po przeczytaniu jakiegoś fragmentu w książce trudno mi to napisać własnymi słowami.Cytuję albo piszę prawie to samo tylko używam synonimów i przestawiam szyk zdań.Mam nadzieję, że chociaż w części badawczej będzie coś ode mnie... Czy tak właśnie się pisze licencjat??

Nikt się nie wypowie....????

Gość :):):):):):)::):):P
Niestety tak. Pisanie pracy lic czy mgr to najgłupsze co może człlowieka spotkać czyli przepisywanie książek.

Jest jeszcze seminarium, konsultacje i dyżury....

A potem plagiat za plagiatem, bo dyplomant lub magistrant zapomina o cudzysłowach i przypisach.... :O:O:O

Dziękuję za odpowiedź, ale ja nadal nie jestem pewna czy dobrze piszę...Nigdy nie należałam do osób które mają tzw."lekkie pióro" i głównie przestawiam wyrazy w zdaniach i używam zamiennie wyrazów bliskoznacznych. Nie potrafię czytać jednej strony i nie patrząc na tekst pisać tego własnymi słowami:(

Gość trzeba bylo sobie wybrac jakis
łatwiejszy, obszerniejszy temat, dziwne, ze promotor pozwala ci na takie przepisywanie, u mnie by to nie przeszło. Sprobuj poczytac jakas ksiazke, albo artykuł, a potem napisac to wlasnymi słowami, zobaczysz, ze z czasem wena przyjdzie sama musisz sie po prostu rozpisac:)

Gość a powiedzcie mi
gdy mam przedstawic historie jakiegos obiektu to jak mam to zrobic? wiadomo, że wezme to z ksiązki. to co cala historie mam spisac w cudzysłowiu czy mam sie meczyc z przestawianiem szyku i słowami? :o

Dopiero zaczęłam, więc promo nie widziała jeszcze moich wypocin

Gość a powiedzcie mi
a kiedy masz obrone? ja tez dopiero zabieram sie za to :o

nie wiem jeszcze dokładnie kiedy...powinnam do lipca się obronić :/

Gość jabadaba du
"dziwne, ze promotor pozwala ci na takie przepisywanie, u mnie by to nie przeszło" ta, bo promotor ma wszystkie ksiazki i czaspomisma w pamieci i akurat wie co jest na podstawie jakiej ksiazki :)

Gość a powiedzcie mi
to tak jak ja a jestem w czarnej dupie z tym :o ej pomozcie to jak bedzie z tą historią???

Zobaczymy czy u mnie przejdzie, ale mam wielki problem z pisaniem swoimi słowami :(

Gość lichtarzyk
a z jakiej dziedziny piszesz pracę?

z pedagogiki specjalnej

Gość trzeba bylo sobie wybrac jakis
jabadaba ---> chodzi mi kochana o te zdania w cytacie, jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj

Sprzedam prace mogące posłużyć jako wzór do napisania Twojej pracy. Prace już obronione. 1. Obraz współczesnego menagera w hotelarstwie, 2. Rola planu marketingowego w zarządzaniu hotelami spa & wellness, 3. Rola turystyki w promocji Polski na arenie międzynarodowej. Posiadam również szereg materiałów, rozdziałów z zakresu turystyki, hotelarstwa, odnowy biologicznej i pokrewnych. Napisz do mnie! Być może będę mogła Ci pomóc. Mail: fanaberia33@wp.pl