Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklygfghjkl

bardzo prosze o przetlumaczenie tekstu

Polecane posty

Gość fghjklygfghjkl

I, I who have nothing I, I who have no one Adore you, and want you so I'm just a no one, With nothing to give you but

Gość IMO13704
Ja, ja co nie mam niczego Ja, ja co nie mam nikogo Adoruje cię, i bardzo pragnę Jestem tylko nikim Bez niczego co mógłbym Ci dać...

Gość IMO13704
Aż się wzruszylem swoją drogą...

Gość aha i achhhh
raczej nie "adoruje" tylko "uwielbiam' i na końcu "jestem po prostu nikim, i nie mogę ci nic dać oprócz...." i tu jest nieskonczone

Gość wesele w poniedziałek???
?

Gość IMO13704
Dokładnie, to na końcu jest "bez niczego, aby Ci dać oprócz..." jeśli już mamy uprawiać czepialstwo.

Gość fghjklygfghjkl
I, I who have nothing I, I who have no one Adore you, and want you so I'm just a no one, With nothing to give you but Oh I Love You He, He buys you diamonds Bright, sparkling diamonds But believe me, dear when I say, That he can give you the world, But he'll never love you the way I Love You He can take you anyplace he wants To fancy clubs and restaurants But I can only watch you with My nose pressed up against the window pane I, I who have nothing I, I who have no one Must watch you, go dancing by Wrapped in the arms of somebody else When darling it's I Who Loves you I Love You JAK BYSCIE MIELI OCHOTE:) MOZECIE PRZETLUMACZYC CALOSC dziekuje:)

Gość możemy ale nie musimy
ładna piosenka:) dla kogo? od kogo? dlaczego?

Gość aha i achhhh
I, I who have nothing I, I who have no one Adore you, and want you so I'm just a no one, With nothing to give you but Oh I Love You Ja, ja, który nie mam nic Ja, ja, który nie mam nikogo Uwielbiam cię i tak bardzo cię pragnę Jestem tylko nikim i nic ci nie mogę dać ale, och, kocham cię. He, He buys you diamonds Bright, sparkling diamonds But believe me, dear when I say, That he can give you the world, But he'll never love you the way I Love You On, on kupuje ci diamenty błyszczące, iskrzące się diamenty Ale uwierz mi, kochanie, gdy ci mówię, że on może dać ci cały świat ale nigdy nie będzie cię kochał tak jak ja He can take you anyplace he wants To fancy clubs and restaurants But I can only watch you with My nose pressed up against the window pane On może cię zabrać gdziekolwiek zechce do ekskluzywnych klubów i restauracji a ja mogę cię tylko obserwować z nosem przyciśniętym do szyby okiennej I, I who have nothing I, I who have no one Must watch you, go dancing by Wrapped in the arms of somebody else When darling it's I Who Loves you I Love You Ja, j, który nie mam nic Ja, ja, który nie mam nikogo muszę patrzeć na ciebie jak tańczysz w ramionach innego kiedy to ja, kochanie, ja jestem tym, który cię kocha kocham cię Ładny utwór i faktycznie dobre wykonanie, ma chłopak głos :)

Gość IMO13704
Hahaha! Ale gówno nie piosenka. Takie płakanie gołodupca.

Gość aha i achhhh
kiedys też doszłam do wniosku, ze niektórzy mają dobrze, jak nie roozumieja słów niektórych utworków, boby im się od razu przestały podobac :D ale chłopak śpiewa dobrze :P

Gość fghjklygfghjkl
dziekuje :)