Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lijhg

czy mój facet ma anoreksje?

Polecane posty

Gość lijhg

ma okolo 187 i waży 60 kg mało je, mówi że o tym nie pamięta

Gość hfefefegrgrgr
a byl grubszy wczesniej? schudl?

Gość kukujawiak
okropne :/ nie mogłabym być z facetem ktory waży mniej ode mnie :/ obleśne

Gość lijhg
nie schudł, zawsze taki był jednoczesnie czasem ma takie napady, że potrafi na przykład całą pizze wrąbać na kolacje

Gość hfefefegrgrgr
No to jak zawsze taki byl to oczywiscie ze nie ma anoreksji..... eh. Masz pojecie co to jest anoreksja?

Gość kukujawiak
ja waże 86 kg a takiego anorektyka jakbym kopła to by sie w pół złamał

Gość hfefefegrgrgr
Chociaz moze przesadzam. Jezeli sie nas o to pytasz to moze masz ku temu powody. Czy on wymiguje sie od jedzenia, gdy ktos mu je daje? Czy ewidentnie unika jedzenia itp?

Gość lijhg
jak się mu poda pod nos to zje, ale nie mam możliwosci przecież chodzić za nim cały dzień i go dokarmiać. Wraca z uczelni, cały dzień nic je i dopiero sobie przypomina że jest głodny. czasem też wymiotuje, ale nie kryje się z tym specjalnie, po prostu mówi że idzie do łazienki właśnie po to. Ze go boli brzuch, bo się przejadł...

Gość lijhg
podobali mi się zawsze raczej szczupli faceci, ale jednak chciałabym żeby przytył chociaż 7kg...

Gość lijhg
podejrzane, zgadzam się choć na środkach odurzających nie chodzi na pewno... może naprawdę zapomina, ma wiele zainteresowań, zajęć, jak coś robi to go to pochłania zupełnie może ma niesamowitą przemianę materii sama nie wiem co o tym myśleć :(

normalny zdrowy człowiek nie może zapomnieć aby zjeść bo przecież odczuwa potrzebę jedzenia która non stop się "przypomina" aż się jej nie zaspokoi

Gość lijhg
On własnie wydaje się nie przywiązywać do tego wagi, jakby nie odczuwał głodu Ma jakieś ulubione dania i jak są to je zjada, a jak nie to nic nie chce to jest tak że rano zje coś, płatki z mlekiem, kanapkę. Potem dopiero wieczorem albo późnym popołudniem. nie wiem ile normalny facet je, właściwie to pierwszy z którym mieszkam, możliwe że przesadzam ale mięsa np w ogóle nie je, ja też nie, ale facet wegetarianin to trochę dziwne dla mnie

ile facet je? ja tak na oko (wliczając wszelakie płyny) to pewnie dojdę do 2,5-3 kilo dziennie

Gość lijhg
do tego ja sama się czuję przy nim wielka bo waże też mniej więcej tyle a jaka kobieta chciałaby ważyć tyle co jej facet... chociaż nigdy mi nie robi uwag, jak mówię że się odchudzam to tylko się śmieje, albo mówi że to nie takie trudne, wystarczy nie jesć

Mam podobny problem... Ok 1,5 miesiaca temu zaczelam sie odchudzac... Moj facet (186 cm, ok 103 kg) tez wzial sie za odchudzanie... Fakt, mial z czego, niech sie odchudza, nie mam nic przeciwko... Tylko ze u niego zaczyna sie to przeradzac w obsesje... Codziennie chwali mi sie swoimi osiagnieciami a kiedy ja mowie o swoich, nie zwraca na nie specjalnej uwagi... Liczy sie tylko jego dieta i jego waga... Dodatkowo na czas postu postanowil sobie ze nie bedzie jadl miesa ani slodyczy... Tydzien temu bylismy na imprezie urodzinowej u mojej rodziny... Bylo mi wstyd, bo moj facet nie poczestowal sie niczym... To chyba nie jest normalne?? Rozumiem ze chce byc konsekwentny ale mam wrazenie, ze zachowuje sie gorzej niz kobieta... Nie wiem jak mu o tym deikatnie powiedziec, ze mnie to przeraza... Kiedy jego waga przez pare dni stała w miejscu oswiadczyl, ze w ogole przestanie jesc... Doradzcie co o tym myslec...