Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milanola

Pomozcie wymyslic mi pretekst do napisania do niego. I czy wogole mam to robic?

Polecane posty

Gość milanola

Stały kontakt i bach, nagle zamilkł, no niby nie jestesmy razem, a wszystko na to wskazywalo ze mamy sie ku sobie, a mi na nim zalezy. Cisza jest od czwartku, w srode wieczorem jeszcze rozmawialismy przez internet pomozcie mi wymyslic jakis sympatyczny pretekst do wyslania mu smsa, zbey nie byl nachalny ani zeby sie nie wydalo ze ja głupieje z tesknoty i ze go chce jak nikogo i niczego na swiecie..;p tylko wiecie, z wyczuciem i moze cos zabawnego.. bo jak nie to boje sie ze sie zblaznie;p

Ilekroć sie zbłaźniłam, tylekroć coś z tego wychodziło :D nie próbuj być na siłę zabawna, napisz coś kompletnie głupiego ;)

Gość milanola
no mam pewien pomysl ale juz dzis, czy poczekac jeszcze ze dwa dni?

Gość IMO13705
Film z cyklu "Fiku miku i jej nieocenione rady"...

Gość onaa bez niego dziś
"śniłeś mi się dziś"

Gość IMO13705
Napisz tak: "Błaaaaagam odezwij się! Szaleję bez ciebie KOCHANIE. Weżmy ślub - bo ja Cię koooocham! Czy mówiłam już, żę jestem w ciąży?" Po takiej wiadomości przyleci do Ciebie jak na skrzydłach.

Gość milanola
Nie wiem, ale odzywał sie codziennie pierwszy i nawet jesli mnie olal to chyba nie wyjde na desperatke ktora za nim lata, poprostu nie wiem co o tym myslec, chyba to nic zlego ze chce sie dowiedziec 'o co kaman'

Gość Cała Jestem W Koronkach
normalnie się odezwij. Nawiąż do ostatniej rozmowy. Jak nie odpisze to juz dasz sobie spokoj

Gość twims
Jeśli to facet odzywał się zawsze pierwszy, to może po prostu czeka na Twój ruch :) to żadne zbłaźnienie, działaj!

Gość zabiłam pajonka
a ty sos sie zamknij frustracie i nie udzielaj sie na ten temat bo sie nie znasz ot co 🖐️

Gość rfefc e
miałam podobną sytuację... jak mu zależy to się odezwie... a z drugiej strony jeśli ostatnim razem to on inicjował pisanie to teraz Twoja kolej...

Gość IMO13705
A ja będe chamem! Autorko! Nie przeszkadzaj bo pewnie chłopak ślizga teraz jakąś inną panienkę, która księżniczki nie zgrywała!

Gość zabiłam pajonka
"o ale czemu facet nie pisze? nie pomyslałas o tym nastepna głupia ktora lata za jakis frajerem" wkurvviasz mnie sos bo wrzucasz wszystkich do jednego wora

Gość IMO13705
Bo w dzisiejszych czasach wszystkie jesteście jak pieprzona armia klonów.

Gość to pijak i zlodziej
Autorko, napisz do niego, ze snil Ci sie ostatnio i bylas taka rozanieolona. Chetnie bys to powtorzyla, ale w realu :)

Gość IMO13705
Sos, stwierdzenie faktu, że niebo jest niebieskie, a woda mokra - to nie żadne szokowanie. Jedynie co, to możesz pare osób wkurwić. Szczególnie tych bardziej zakłamanych - o, cześć drogie panie.

Gość to pijak i zlodziej
Bo niektore kobiety maja magistra z hipokryzji stosowanej!

Gość zabiłam pajonka
ale juz musiales skomentowac ze autorka jest glupia a jej facet jest frajerem :o nie znajac dobrze sytuacji. moze on ma jakis powod do tego ? nie wiesz jak sie czyje osoba ktra ktos na kim jej zalezy urywa kontakt. troche empati czlowieku

Gość IMO13705
Ty sie lepiej za bardzo nie wychylaj bo znowu Photoshopem po głowie dostaniesz. :D

Gość zabiłam pajonka
hehe no chyba wszyscy pamietamy sosa pottera :classic_cool: w sujmie tio nic do ciebie nie mam ale czasem ugryz sie w jezyk bo wkurvviasz.

Gość IMO13705
Akurat te przeróbki z dupy były, wiadomo - kobieca pomyslowość...

Gość zabiłam pajonka
a nie wiem jakos inni mnie tak nie irytuja. nie chodzi konkretnie o ten topik ale o kilka innych. nie nie jestem w takiej sytuacji, jestem mezatka od roku ale bedac nastolatka tez przez cos podobnego przechodzilam... btw ide spac. dobranoc.

Gość zabiłam pajonka
to dlaczego jeszcze nie spisz? do wyra raz raz prawiku niech ci sie gola baba przysni, moze w koncu popatrzysz sobie na gola tzipke chociaz we snie. bye

Gość IMO13705
Sos - pamiętaj, złość to silne uczucie. A uczucia często kończą się w łóżku...