Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

in-flagranti

zobaczył pupcię jolę i koniec świata!

Polecane posty

no nie wiem sama, przykre to było w kolejce stala dziewczyna w bialych rajstopach i jakims tam golfie za posladki, wlosy prosto od fryzjera, a na nogach biale kozaczki,ale sympatyczne sama oszacowalam ją na około 21 lat i pierwsza świeżośc dziewczecia jest milym widokiem dopiero gdy zobaczylam oczy mojego chlopaka- dwa talerze, w dodatku buraka palnął, albo dostał erekcji, albo nie mogl nad sobą zapanowac, smieszne to jest sam powiedzial, ze niunia i takie tam a ja do niego: CIESZ SIE ZE NIE JESTES Z TAKA LASKA, JAKBY OD CIEBIE WYCIAGNELA 200 ZLOTYCH NA FRYZJERA, DRUGIE STO NA TIPSY, DWIE STÓWY NA KOZAKI ITD na szczescie nie mam kompleksow a ten banan na buzi jest dla mnie tylko dowodem tego ze mezczyzni są wzrokowcami

Gość IMO13705
"(...)na szczescie nie mam kompleksow(...)" ...i tylko przypadkiem wyjebałam tekst na połowę strony szlochając do klawiatury.

kurde mi sie podrywanie znudzilo;( jeszcze zanim go poznalam rok temu to potrafilam tak tego i tamtego a teraz nie chce mi sie:( moge smigac w adidasach i fajnej bluzie,nie chce mi sie za to w zyciu nosic szpilek