Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka221

Uwielbiam tego podszywa co..

Polecane posty

Gość fanka221

pisze: z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!! itp :P:P:P:P:P:P to miszcz!

Gość fanka221
"kutaska"

Gość fanka221
natomiast ty z 00:18 jesteś cienias :P

Gość fanka221
"kutas" i pedzio:D

Gość fanka221
Nie ma co, wydźwięk wyrazu sikorka-bogatka tak działa na moje zmysły, że przed chwilą pierdnęłam z wrażenia tak głośno żę sąsiad kazał mi "ściszyć tego biebera" :(

Gość kilkaminut
ja też go lubię:P on chyba też o świerszczu pisze:P

Gość fanka221
Ahahahahah ;D

Gość fanka221
Kurde, właśnie nie pamiętam tego tekstu o świerszczu :)

Gość fanka221
Zawsze ale to zawsze, rano po spakowaniu mich kanapek do mojego gimnazjalnego plecaka wychodzę nie do szkoły, tylko do lasu siadać między drzewami, odpakowuję kanapki, wyciągam z nich zawartość, wyrzucam wędlinę, ser, sałatę i inne dodatki, biorę dwie kromki chleba, przykładam sobie do piersi i masując swoją klatkę piersiową wołam głośno: "O k*rwa! Jaka ja jestem poj*bana!

Gość pips ewakuacja
WIEM GDZIE JEST NEMO :classic_cool: :D:D:D

Gość kilkaminut
pamiętam fragment "...po czym serdecznie się do mnie uśmiechnął...."ale to trzeba całosć:P

Gość fanka221
masakra, płaczę ze śmiechu :) znalazłam ten "tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach" to nie świerszcz tylko pasikonik :D

Gość pips ewakuacja
fFansófka się zaczyna wydłużać gdy ktoś specjalnie zaczyna papkować i tak na przykładzie fansófki od kluczy najpierw jest w uśpieniu widać jej dwa charakterystyczne spapkowane końce naprzeciw siebie: http://img183.imageshack.us/img183/7799/papka mt2.jpg ale gdy sie zacznie papkować odrazu zaczyna się wydłużać by ukuć papkującego. Może się tak wydłużać w nieskończoność i jedyną ucieczką jest okno bo schowanie się np za drzwiami nic nie da fansófka ukuje. Są przypadki że ktoś wpadł na pomysł i wstawił radio do piwnicy gdzie było pełno maszyn i urządzeń oraz weter i puścił kasetę na której w całości było nagrane papkowanie i uciekł pierwsze minuty kasety były puste aby maił czas na ucieczkę i później odtworzyło się nagrane na kasecie papkowanie i powstał istny szał w tej piwnicy powychodziło pełno fansófek, kłótników, weter zaczął się uruchamiać samoczynnie wszystko intensywnie drgało pojawiła się gruba czarna laska do podpierania i wychodził z niej gwózdek a na przedsionku wiła się cynófka oraz pojawiły się celinki. Radio to posiadało autorewers więc papkowanie było nieprzerwane jedyna krotka przerwa to przeskoczenie autorewersu i puste miejsce na kasecie pozwalające na ucieczkę osobie podstawiającej radio. W takim przypadku wejście do takiej piwnicy to koszmar.

Gość fanka221
wieczorami, ustawiam w dwuszeregu podpaski marki "bella" po czym chłostam je bambusowym kijkiem, bluzgam językiem wyobrażając sobie że jestem kierowniczką zmiany w chińskiej fabryce która dyscyplinuje załoge :classic_cool:

Gość fanka221
natomiast FANSÓWKA mnie nie bawi 🖐️

Gość kilkaminut
pasikonik no taaa:P hha

Gość kiwi to bomba witaminowa
"wieczorami, ustawiam w dwuszeregu podpaski marki "bella" po czym chłostam je bambusowym kijkiem, bluzgam językiem wyobrażając sobie że jestem kierowniczką zmiany w chińskiej fabryce która dyscyplinuje załoge " HAHAHAHAHAHA KTO TO KIERWA WYMYŚLA :D

Gość no mnie tez odpadl
dawajcie więcej :D:D:D

Gość upupupupupup2222222222
up

Gość fanka221
:)

Gość fanka221
chyba juz nie bedzie zadnego njusa :( :P

Gość fanka221
nudzę się kurka no :(

Gość pips ewakuacja
"opalam sie pod zlewem" też gdzieś ktoś napisał kiedyś :D

Gość fanka221
Z powodzeniem wcielam się w rolę szlabanu na lokalnej linii kolejowej Tłuszcz-Ostrołęka. Ponadto wydaję - w formie efektownych pierdnięć - odgłosy ostrzegające przed zbliżającym się pociągiem. :classic_cool:

21:31 V I P Z zycia publicznego a nie z forum. Na pewno czytalas o mnie w gazetach , obalilem 0,5 litra i przy okazji komunizm ale to bylo niechcacy , naprawde .

20:22 zbieram stonkę ziemniaczaną wielkie chłody się zaczęły w mojej wsi a wraz z nią moja ukochana stonka pochowała się. zmartwienie mam bo za stonkę dobrze płacił moj kolega, wielki producent trutek na stonkę kartoflaną. teraz to pewnie jego interes szlag trafi a ja nie dostanę nowej porcji forsy a forsa to podstawa egzystencji. i co tu robić? 20:33 ta anula.. nie szukaj powodów, by coś zrobić, po prostu daj upust swojej energii dziel się z innymi, ale nie handluj niebo nie jest dla handlarzy stonką mój drogi, niebo jest dla tych co umieją się delektować życiem

Gość fanka221
gdy widze sąsiada wchodzacego do klatki szybko wybiegam na schody puszczam śmierdzacego cichacza po czym zamykam drzwi i obserwuje przez judasz jego reakcje na moje wyziemy ..

Gość fanka221
:) :) :)

Gość fanka221
wczoraj na wf-e wpadła mi w pochwę piłka lekarska i przepadła bez wieści :o maja mnie obciążyć finansowo 😭