Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka221

Uwielbiam tego podszywa co..

Polecane posty

Gość kiwi to bomba witaminowa
"Hasał huczek z tłuczkiem wnuczka i niechcący huknął żuczka. Ale heca... wnuczek mruknął i z hurkotem w hełm się stuknął. Leży żuczek, leży wnuczek, a pomiędzy nimi tłuczek. Stąd dla huczka jest nauczka by nie hasać z tłuczkiem wnuczka.

Gość fanka221
Wiem gdzie jest nemo :classic_cool:

Gość pips ewakuacja
"Ubrana w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażona w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem." :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość pips ewakuacja
"Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy."

Gość pips ewakuacja
Zawzięcie poleruję wielbłądzie wory w rytm muzyki Tarkana :D

Gość pips ewakuacja
10:42 marko pollo codziennie wieczorem przyczajam się za osiedlową biedronką nieopodal parku niczym żądny krwi dziki gepard i czekam na ludzi wychodzących ze swoimi pupilami na spacery.obserwuję dokładnie zwierzaki i głęboko w mojej sfrustrowanej głowie tworzę mapę świeżo oddanych psich stolców,aby zaraz po tym jak wszyscy znikną w swych domostwach rzucić się w wir zapomnienia i z papierową torbą zbierać te ciepłe parujące jeszcze kupki.Udaję się potem do domu i chowając się pod kołdrą ,smaruję się pod nosem aromatycznymi kupami i wącham je w ekstazie ,poddając się mojej ulubionej grze, odgadywania psiego menu

Gość pips ewakuacja
..uwielbiam zostawać po zamknięciu w pobliskiej biedronce i niczym polujący kot wyszukiwać między półkami tej jedynej z moim przysmakiem w postaci draży kokosowych.Momentalnie z małego kotka przeistaczam się w prawdziwego dzikiego lwa kiedy rozpruwam jedno po drugim opakowania z drażami.Lecz niestety zdarza się że po ciemku nie rozpoznaję kiedy to perfidne kierownictwo sklepu zamiast moich ulubionych draży daje na półki jakieś podróbki z cyferką 1...i gdy zajadam łapczywie jedna po drugiej objawia się u mnie zwierzęca nienawiść,która eksploduje ze mnie w postaci tychże draży upchniętych uprzednio w odbycie jedna po drugiej i wystrzeliwanych salwami w sufitowe lampy... ..jestem smutny bo jestem impotentem... :) Pachnę peruwiańskimi rodzynkami i kleszczem, który zagnieździł się pod skórą bawoła Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej :D

Gość do fanki:
fanka, zdradzisz mi na jaka litere zaczyna sie twoje imie? Tylko nie pytaj po co mi to. Odpowiedz albo nie.

Gość sks
przepraszam-czy ma ktos rozmienic dwa i polzlotego? przepraszam

Gość agataa26.,.,
Założywszy na głowę lekko przechodzoną oponę zimową od seicento i solidnie się obsypawszy sezamem odwiedzam okoliczne piekarnie proponując swoje usługi jako chodzący precel.

Gość sks
och! co za uczucie !!! to podniecawszelkie zasady oficjera.wbij sie w tlum preclu a dane ci bedzie w rozgrzanym uv toczyc obfita walke z glode kazdej istoty ktora darzy cie smakiem

Gość sks
W samotne wieczory tnę kartkę papieru na równe prostokąciki i wypisuję na nich flamastrem nazwiska znanych osób ze świata polityki i biznesu. Następnie zamykam oczy i losuję a po chwili już jestem kimś ważnym :)

Gość sks
i do porcelanowego dzbanu chmurkami zasianego wrzucam kawalki kapsli po niedwiedziu i podaje na stol gdzie stodola nim jest.rozmieni ktos te dwa i pol zlotego?

Gość kiwi to bomba witaminowa
Corocznie, po przejściu pierwszej wiosennej burzy, owijam swe stopy w onuce, których używał mój pradziadek podczas walk o Wilno w 1919 roku i wychodzę z domu aby w pobliskiej drogerii nabyć opakowanie \"Kreta\" do udrożniania rur. Specyfik ten wciągam nosem i znacznie odświeżona umysłowo udaję się na pobliski plac zabaw, gdzie wdrapuję się na górną belkę huśtawki i deklamuję z pamięci deklarację programową Samoobrony, przy czym mój zwieracz odbytu kurczy się rytmicznie z zadowolenia.

Gość sks
damy rade sks i sks.wiem to musi was naprawde bolec ale wizerunek moj nie wyraza zgody by moc zaprzestac figlom w stylu polskich kolei pontonowych.jak mozesz?! to skandal :)

Gość sks
tak to naprawde skandal !!! od tych mysli do tamtych cos sie dzieje z moim organizmem..wyraz skruchy dla calego narodu inkow.to oni powinni zadawac rozkazy wszyskim pontonom!!! no powiedzcie sami to oni sa panami tej polkuli oranzady!!! to skandal nie dac im tego na co naprawde posiadaja sandaly!!! SKANDAL!!!

Gość seksowny tadeusz.
to jest kalka z neta ej baranie glowy :)

Gość fanka221
:)

Gość fanka221
cesc