Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

zna się ktoś na autach?

Polecane posty

mam mały problem a jako baba nie wiem co się dzieje :o mianowicie gdy wrzucam luz i hamuje coś mi stuka. co to może być? dodam że mi ostatnio nawalają hamulce. a przed chwilą ktoś mi upierdolił lusterko :o kurwa :o

wiem że sama nie naprawię ale zapytać mogę ;) zresztą, mam brata mechnika to jak będę wiedziała co to mi naprawi może

Gość wrocławski bard
to po cholerę temat zakładasz?? Idź brata zapytaj i nie zawracaj nam tyłka

bo brata nie mam 24/7 :o a jak komuś nie pasuje to prosze tutaj nie wchodzić - proste :o

jeśli Ci stuka gdzieś pod machą to sprawdź olej w skrzyni (może pusta ) jeśli w kołach zależy jakie to jest stukanie, jak pojedyncze to masz penie gdzieś luz a jak ci stuka non stop to sprawdź jeszcze raz tarcze bo możne któraś ci pękła.

olej jest wszędzie nowy, tarcze sprawdzane, stukot jest taki jednostajny i co kilka sekund, debilnie stwierdzę taki puk, puk puk, raz za razem

nie wiem, będę chyba musiała jechać do tego mechanika :o biorąc pod uwagę dziury na drogach możliwe ze zawieszenie :o

a dopiero co brat mi zrobił hamulce, tydzień nie minęło i coś znowu stuka gdzieś, nie licząc lusterka ktore mi dziś urwali dobrzy ludzie :o

Gość idjkljdkjdkalsjdskldsal
Jeśli to stukot z pod maski to może pompa ABS się obluzowała.

to jest bardziej stukot nie spod maski a tak z dołu, moze faktycznie coś z zawieszeniem. albo najprędzej te hamulce jednak. sama nie wiem

Gość takie stuki
może wydawać któryś przegub lub półosie .

Gość takie stuki
ale raczej stawiał bym na przegub .

Gość ja sie znam na autach
mam nadzieje, ze pomoglem :)

nie ;) przegub wymieniałam dopiero co i wiem jak stuka :D

oj dobrych i życzliwych ludzi i "sąsiadów" nie brakuje u nas co dwa miesiące trzeba jakieś kosmetyczne przeróbki robić w narzeczonego Bmw 7-emce urwane lusterko miesiąc temu a tydzień temu porysowany bok...w mojej E 30 tył zarysowany a w cytrynce saxo bok zarysowany....w dodatku parkujemy zgodnie z przepisami ale sąsiadom i tak przeszkadzają bo jednego z nich akurat spotkałam tydzień temu na klatce jak mi i narzeczonemu d**ę obsmarowywał przed innym sąsiadem że "gówniarze się wożą"!! To ja go op*****liłam i powiedziałam że jak dowiem się że to on lub jego kumple nam samochody uszkadzają to zapuka policja wkrótce!!!Szok co się teraz dzieje!!

mi w pracy pod biurem na parkingu teraz ktoś urwał - zapewne przypadkiem ale mógł się kurwa chociaż przyznać. a kiedyś pod domem - ulica monitorowana, też mi urwali - złośliwie, widziałam zapis z kamery :o

Gość idjkljdkjdkalsjdskldsal
Nie wiem czy jest sens zgadywać . Mechanik przejedzie się tym samochodem i od razu będzie wiedział .

Gość nie liczył bym na to
Mechanik przejedzie się tym samochodem i od razu będzie wiedział . tak jak napisałem wyżej " nie liczył bym na to " nie każdy mechanior taki kumaty ażeby siedząc w aucie słyszał co się dzieje pod spodem , najlepiej udać się na szarpaki i wtedy wylezie co i jak , taki przeglądzik na szarpakach kosztuje 20pl. ale facio siedzi pod autem i obserwuje co się dzieje wdedy jest to bardziej wiarygodne . Być może oberwała się guma mocująca wydech i też będzie tłukło .