Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziękuje za rady

Podziękowania dla rodziców problem

Polecane posty

Gość naprawdę uważasz, że rodzice
i teściowa ucieszą się z takiego grzmotowatego kurzołapa, w dodatku będącego wybitnie kiczowatym brzydactwem??? już lepiej kupić po pięknym storczyku w ładnej doniczce (na niej możesz wymalowac sama jakąś skromną dedykację - np. farbkami witrażowymi), a wtedy i problem dedykacji dla tesciowej upadnie. serio nie rozumiem, co ludzie widzą w tych upiornych seruszkach z kryształu, plastikowych oskarach, sztucznych (!) książkach oklejonych papierowymi różyczkami - noż wieś śpiewa i tańczy!!!

Gość Dziękuje za rady
Mi się takie coś podoba. A rodzice mają pamiątkę z naszym zdjęciem i wcale nie przypomina to witraża nagrobnego. Napewno jest lepsze to: http://allegro.pl/wyjatkowe-podziekowania-dla-rodzicow-swiadka-tuba-i1508638303.html A kwiatek uschnie i się wyrzuci. W kwiaciarniach faszerują je nawozami a w domu zaraz padają. Nie jestem przekonana co do takich kwiatków, osobiście dostałam kilka i sama podarowałam znajomym, żaden się nie utrzymał

Gość Dziękuje za rady
Nie prosiłam o komentarz czy się komuś podoba czy nie. Pytałam o dedykację

Gość szafirek....
Oczywiscie ze "Droga Mamo". ciezko pisac dedykacje zmarlym ludziom.. ale to rzeczywiscie jest koszmarne, ale kazdy kupuje co chce

a nie lepiej zrobic projekt albumu z podziekowaniami ze zdj slubnymi? mozna samemu nawet takie cos zrobic i projekt wyslac do drukarni bo wg. mnie nie kazdej mamie tesciowej itd to sie spodoba i powiesi czy postawi to tylko dlatego zeby wam nie bylo smutno..... mysle ze to ma byc cos skromnego a nie cos co beda sobie musieli powiesic nad lozkiem

a co do dedykacji to napisz droga mamo. a jak chcecie zrobic fajny gest w jej strone to jak bedziecie robic plytke to moze idzcie zaniesc na cmentarz na grob ojca kwiaty.... chociaz na to pewnie sie nie zdecydujecie :) zycze udanego weselicha i duzo duzo radosci