Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża przy tabletkach

ciąża a tabl. antykoncepcyjne

Polecane posty

Witam. Wiem, ze są tu dziewczyny, które z róznych powodów zaszły w ciążę podczas brania tabletek antykoncepcyjnych. Mam kilka pytań: 1. kiedy zorientowałyście się, że coś jest nie tak? czy wszystkie nie miałyscie krwawienia z odstawienia na 7 dni? 2. czy hormony spowodowały jakieś problemy z ciążą i dzieckiem? 3. czy byłyście świadome, że ciaza jest możliwa?

podnoszę. dziewczyny, odezwijcie się, proszę.

Gość okresu nie było
test pozytywny. tabsy odstawiłam. dziecko zdrowe.

Gość Onazakochanawnim
A jakie brałyście tabletki anty ?? Ja rigevidon tylko ze biorę je o różnej porze i nieraz zapomnę wziąsc tabletki. Obecnie zle się czuję, mndli mnie, boli mnie głowa, miewam zawroty, i chyba mam podwyższoną temperaturę... Jutro rano robię test... Zobaczymy.... Coś jest nie tak skoro się tak czuję od kilku dni... Pozdrawiam

Gość mama obozowiczów
to po co Ty bierzesz te tabletki? Bo z tego co piszesz to mija się to z celem :P Bardzo duze prawdopodobieństwo ciąży w takim przypadku.

Hormony mogą spodować problem z dzieckiem.... po co bierzesz tabletki? przecież to bez sensu...

Gość MAm dwojeczke
Tabletki antykoncepcyjne nalezy brac regularnie i o stalych porach.Jesli zapomisz przyjac tabletki masz na to 24 h i zazywasz takze kolejna..Jesli w tym czasie zapomisz owulacja prawie murowana,jedynie PO Cie ratuje...Laska jak Ci nie pasuje taki rodzaj zabezpieczenia,to przerzuc sie na gumki..

Gość MAm dwojeczke
Dzialanie tabletek oslabiaja infekcje tj jak grypa zoladkowa,roznego rodzaju torsje i rozolnienie.Wtedy nalezy sie zabezpieczyc dodatkowo np prezerwatywa.

Gość Onazakochanawnim
Wczoraj wieczorem robiłam test i wyszedł negatywny...