Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona 009

Co ze sobą zrobic...?

Polecane posty

Gość Zagubiona 009

Nie mam pracy, nie mam pomysłu na życie, jestem na utrzymaniu rodziców którym sie nie przelewa... szukam pracy ale nie mogę jej znaleść... co zrobić ze swoim życiem bo czuję się z tym fatalnie aż mi się żyć odechciewa...:(

Gość Zagubiona 009
up..

Gość dycik33
nie mogę pocieszyć gdyż sama mam czarniejsze myśli i poglądy o życiu nie wiem czy innym jest lżej czy po prostu udają i nie chcą się przyznać że jest żle

Gość a co mam powiedzieć
też jestem w takiej sytuacji i chuj z tym wszystkim

Gość Zagubiona 009
mnie najbardziej denerwuje to, że ludzie młodzi chca pracować, zarabiac jakos sie usamodzielnic ale Polska im tego nie zaoferuje nie zaoferuje im głupiej pracy... każdy kto chce iśc do pracy powinien miec prace....

Gość Zagubiona 009
Czuje się przez to gorsza od wszystkich znajomych którzy studiuja jedni drudzy pracują a ja na pytanie "co slychać" zadawane co tydzień nie mam co odpowiadać... bo u mnie sie nic nie zmienia... każdy dzien wygląda tak samo żle...

Gość Zagubiona 009
na założenie firmy trzeba mieć kilka albo kilkanaście tysięcy które trzeba najpierw jakos zarobić

Gość Rakietnica
też mam tak samo, chce pracować , i to bardzo, ale niestety nie ma tej pracy,szukam,, staję na głowie żeby ja zdobyć, chodze na rozmowy , osobiscie i lipa , nic tylko załamac rece, isa inni ot tak dostaje, i jakl tu zyc?

Gość Zagubiona 009
otóz to... robię to samo co ty... do tego nie raz sie wstydu najadłam chodząc i pytając o jakas prace wręcz prosząc sie i nic...;/

Gość Zagubiona 009
macie jakies pomysły na zaradzenie tej sytuacji?

Gość Nic tylko sie zabic
W tamtym roku wyjechalam na kilka miesiecy do pracy za granice, bo tez niemoglam niczego tutaj znalezc. Zarobilam troche kasy i wrócilam. Chcialam sie w koncu usamodzielnic, no bo jak dlugo mozna mieszkac ze starymi. Chcialam wynajac mieszkanie, znalezc prace i zyc w koncu na wlasna reke. Szukalam przez 3 miesiace, nie wynajelam mieszkania, bo po co, jak nie ma roboty. W koncu roztrwonilam wszystkie pieniadze i znowu zostalam z niczym. Piprzony kraj.