Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarta_2011

dziewczyny co robicie ze nie zaliczacie wpadek/////

Polecane posty

Gość maarta_2011

pytanie szczegolnie do par nie mających dzieci,lub do mamusiek z 1 dzieckiem..czy jecie tabsy czy same gumy...bo ja mam juz 2 ..po tabsach sie zle czuje,,na gume maz narzeka,,chociaż nie pozwalam nic bez gumy,,ale to takie męczace jest i to comiesięczne czekanie na @,,, nie chciałabym już wpasc

Gość ZainspirowanaTematemm
podnosze temat mam jedno dziecko i wlasnie zastanawiam sie jak sie zabezpieczyc by nie wpasc wczesniej tego nie robilam bo chcielismy dziecko

najlepsze sa tabletki moim zdaniem;p jak sie zle czujesz to idz do lekarza i dobierze Ci inne;p

Gość maarta_2011
mi po tabsach zrobiły sie zmiany na jajniku,,boje sie ich brac

moje znajome tabletki braly i zaszly mimo to

Gość maarta_2011
no ja zaliczy zaliczyłam 2 wpadki 1 bo sie nie zabezpieczałam a 2 jak jadłam anty

Gość Meremele
Mój chłopak zainwestował w Lady Compa. Wydatek rzędu 2000 zł, ale daje więcej pewności, niż tabletki i prezerwatywy. Jest to taki komputer z termometrem, którym codziennie mierzysz po wstaniu temperaturę. Pomiar jest bardzo dokładny, urządzenie jest niezwykle czułe, co pozwala mu na dokładne ustalenie dnia twojego cyklu, prognozy płodności itp. I nie, to nie działa jak kalendarzyk :P Używam od roku. Kochamy się bez prezerwatyw, tabletek i w ciążę nie zaszłam :) Minusem może być tylko to, że są dni, w które musimy się powstrzymywać od zbliżeń.

ale kochacie sie do konca ?

Gość lakiluk
wez i wpierdol swojemu gachowi niech rucha cie w cipsko ! i tak ci smierdzi z dupska

Gość nerwinga
ja od 9 lat sostuje plastry Evra nic mi nie dolega a dzidziusia tez nie ma, dziala bez zarzutów:))

Gość yo yo
jak sie stosuje te plastry ,,codziennie naklejasz,,ile kosztuja

Gość a ja//////////////...........
a ja stosuje antykoncepcyjny krązek,nazywa sie nuvaring.jest tutaj topik o nuvaring

Gość 0000010
ja juz mam jedno dziecko ma 3miesiace, ale to nie z wpadki. tez chcialabym sie dobrze zabezpieczac, ale mojemu mezowi gumka tak samo nie pasuje, stosunek przerywany to tez przeciez nie da zadnej gwarancji, najlepiej to przestac uprawiac Seks! :P:P:P

Gość nerwinga
plastry naklejam raz w tygodniu 3 pod rzad , jeden tydzien przerwy na okres. kosztuja ok 45 zl za opakowanie gdzie sa 3 plastry.

Gość yo yo
no to dosyc drogie sa te plastry

Gość nerwinga
tabletki chyba kosztuja podobnie, niewiem. choc fakt ostatnio podrozaly bo byly po 39 zl

Gość Meremele
Co do pytania o to, czy przy Lady Compie kocham się do końca z chłopakiem - owszem. Kobieta przez większą część każdego cyklu jest niepłodna, więc można to robić bez obaw. Tylko trzeba oczy

Gość kinderkihhhhh
maarta_2011 ja staram sie juz 2,5 roku leczymy sie tzn maz

Gość maarta_2011
no widzisz jedni nie chca a drudzy chca,,tak to jest

Gość lalalalai
Ja uzywam tabletek i przez 4 lata malzenstwa, nie mielismy jeszcze wpadki. Teraz bedziemy planowac dziecko, a gdy bedziemy mieli juz dwoje to maz ma podwiazac jajowody, zeby nie bylo zadnej wpadki. To w razie jesli bedzie dwoje, bo ja wolalabym miec jedno dziecko.

Gość lalalalai
sorry mialo byc podwiazanie nasieniowodow

A ja polecam wkładkę hormonalną MIRENA! Mam ją od prawie roku i wpadki brak :) a mam już jedno dziecko ale "chciane" :) Mirena ma 99,9% skuteczności !

Gość Pseudonim:Treść
polecam wkładkę hormonalną tez

dziewczyny ja rowniez szukam antykoncepcji jedno dziecko chciane mam i niechce narazie juz co mi doradzcie zastanawiam sie nad spirala ile ona kosztuje ???????????

Ja evrę kupuję za 34zł. Polecam bardzo, bo sama używam już ponad dwa lata, czuję się dobrze, efektów ubocznych żadnych. Dużo to wygodniejsze niż tabletki, nie obciąża tak wątroby, a nawet jak się zapomni nakleić, to przez kolejne 2 dni możesz to zrobić bez ryzyka, że antykoncepcja przestanie działać. Nie ma też ryzyka, jak przy pigułkach, że możesz dzienną dawkę zwymiotować... Same zalety i szczęśliwie - coraz niższa cena.

Gość maarta_2011
jejku,,,boje sie spirali nosic w sobie takie coś,,a w dodatku chyba wczsnoporonna

Gość pisanka aaaaa
"to maz ma podwiazac jajowody, zeby nie bylo zadnej wpadki." ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaahahahahahahahaha

Gość maarta_2011
a wogule sterylizacja mezczyzn jest u nas dozwolona/