Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumiankowadziewczynka

Przyjaźń czy kochanie

Polecane posty

Czy facet może spotykać się z dziewczyną, która mu się nie podoba? Od początku zakłada, że to tylko koleżanka? Czy to możliwe, że facet spotyka się z dziewczyną dlatego, że nie umie jej odmówić, nie chce jej urazić? Pytam, ponieważ od dłuższego czasu spotykam się z pewnym mężczyzną, na którym oczywiście bardzo mi zależy. Nie wiem jednak co to oznacza z jego strony. Ja często proponuję spotkania, chetnie sie zgadza, jak nie może proponuje inny termin, ale sam rzadko wychodzi z inicjatywą spotkań. Hmmm proszę o rady.

Gość kaaaaassssssssssssia
up

Oprócz uppowania byłabym wdzięczna za opinie :)

Czy facet może spotykać się z dziewczyną, która mu się nie podoba? Od początku zakłada, że to tylko koleżanka? " Oczywiście że może i tak jak piszesz ... traktuje ja jako koleżankę i nic więcej Wiesz,taka osoba jest dobra na pójście do kina na piwo ,gdy nie ma nikogo lepszego w pobliżu i pod ręką

Gość kaaaaassssssssssssia
A jeśli taki facet domyśla się, że podoba się dziewczynie to co, ma to po prostu gdzieś?

Tak myślałam, nie lubię czegoś takiego, w takim wypadku mężczyzna z klasą powinien jasno postawić sytuację, że tylko friends i tyle. Dałam się oszukać, miłe słówka, smsy, nawet kwiatka dostałam :]

ale to nie ma znaczenia ... Skoro i tak ciebie nie traktuje jako potencjalnej partnerki Wtedy i tak to nie ma najmniejszego znaczenia czy on wie czy tez nie wie że podobasz mu sie Chcesz wymuszać coś u niego? Chemia jest albo jej nie ma i tego raczej u faceta nie wywołasz A jesli nawet ci sie uda to będzie to na krótką metę bo w koncu nadejdzie taki dzien że spotka on na swojej drodze taką która zacznie go kręcić ... Ty będziesz wtedy płakać

w takim wypadku mężczyzna z klasą powinien jasno postawić sytuację, że tylko friends i tyle." no powinien

Gość aaleee
powiem Ci tak przyjaźń czasami jest lepsza niz te wszystkie zwiazki, bo dobrze jest miec ogolnie faceta i z nim byc ale jak sie zwiazek wasz konczy to praktycznie i znajomosc tez, a przyjazn przetrwa dluzej.. moje zdanie

Jasne, fajnie jest mieć przyjaciela, ale z przyjacielem sobie życia nie ułożysz, a ja już o tym zaczynam myśleć. Nie chcę już mnóstwa przyjaciół, marzę o rodzinie i dzieciach. W takiej sytuacji przyjaźń nie wystarcza, szczególnie przyjaźń z człowiekiem, którego zawsze szukałaś. Nie wiem ile masz lat, ale kiedyś zrozumiesz :)

Gość aaleee
no to najwyrazniej to nie jest ten, jezeli on jakos to na luzie traktuje

Pewnie nie, ale nie o to pytałam. Moje wątpliwości są w pierwszym poście :)

Nikt nic więcej nie ma do powiedzenia?

Gość najmądrzejsza_z_was
Zdanie kogoś innego, a nie tylko Twoje? Bez urazy, ale na tym forum nie jesteś autorytetem :)

Ok, a jeśli to nie są wypady do kina, na piwo? On generalnie ma bardzo mało czasu, bo dużo pracuje, a jednak znajduje czas na spacery ze mną, sam mi powiedział kiedyś mimochodem, że nigdy się z nikim nie spotykał (oczywiście chodziło o kobietę). Nie chodzi mi o to, że chcę usłyszeć to co dla mnie najlepsze, ale chce żeby ktoś to obiektywnie ocenił.

Ty sie zakochalas jemu nie zalezy co tu chcesz oceniac? swoja glupote czy naiwnosc?

na obiektywizm to mamy tutaj za mało szczegółów :) Koleś może mieć różne zamiary wobec ciebie? Ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na jedno, a mianowicie na to że po prostu go nie kręcisz ... Facet któremu podoba sie kobieta zrobi wszystko by móc ją widzieć często i długo :D