Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahhahaajajjaja

Patrzcie : tak wyglądają polscy mężczyźni !! Smiech na sali buhaha

Polecane posty

Gość trochę starsza
Mężczyźni? To są dzieciaki!

Gość twims
A co mnie obchodzi większość? Na co mam polecieć, na dresik, smród, wulgaryzmy czy dysmózgowie? Nie opierajcie swojego światopoglądu na portalach typu fotka.pl, bo ja osobiście nie znam nawet nikogo na poziomie kto miałby tam profil :o

no te dziewczyny to coorwy bez dwóch zdań, właśnie oglądam i słucham ich komenty KroplaMilosci17 lat - włączcie sobie 🖐️

Gość jdhjsjsjsjjsjssss
to ja juz wole ''babnanówy'' ktore maja za duzo kasy i sie lansują 😭 U mnie w szkole 3/4 to wlasnie taka patologia byla , dresy ,tumany i podobne panienki

Gość dfhhjhjj
Jaka większość?! Ja nie znam ani jednej osoby, która by tak wyglądała!

Gość twims
Ja wolę nawet nie zagłębiać się w takie bagno. Mam 25 lat i szczerze mówiąc po prostu zaszokowały mnie komentarze jakiś gnojków skierowane do 15stolatki! Teksty typu: zrobić ci minetę, pokaż cycuszki itp. Dosłownie rzygać mi się zachciało! W wieku 15stu lat to ja czytałam Anię z Zielonego Wzgórza i rysowałam obrazki z kwiatkami :o

Gość dfhhjhjj
A zalapalam sie na gimnazjum, liceum- fakt, to byly dobre szkoly- teraz studia i zadnych takich ryjow nigdy nie mialam wsrod znajomych. Sorry za brak polskich znakow, ale pomalowalam paznokcie i czekam az wyschna:P

Gość dfhhjhjj
Regres- Nooo, koła to by nie wynalazly...

Gość ahhaha777777
ale zakłamane dziwki , wiekszosc kobiet ktore siedzi na kafe to wlasnie takie prostaczki ,zwlaszcza te mlode po zawodówce , technikum , ze srednim , pracownicy fizyczni , biedota