Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolkajolkatadziewczyna

auto oględziny

Polecane posty

Witam Panowie w piątek byłam w komisie, bo chce zakupić audi a4 avant z silniekiem 1,8 benzyna, i mam do was takie pytanie, bo nie znam sie naautach i nie mam nikogo kto by przeprowadził oględziny, sama jednak sprawdziłam podstawowe sprawy, typuu czy nie ma korozji uklad kierownicy chodzi ładnie , auto z niemiec jest, nie było tłuczone itp, i chciałam sie zapytać czyy jak pojade na stacje diagnostyczną to czy tam sie dowiem czy to auto jest warte kupna?? bo mechanika nie znam a dziś auto ide sprawdzić, prosze pomozcie szybko

Podnosze

czyli bez obawy moge isc bez mechanika? bo kolega mówił ze musi byc mechanik itp który je sprawdzi, noo ale jak ktoś ma taką sytuacje jak ja to musi być wyjscie:) hehe pojade na stacje z tym autem:D przed zakupem ciekawe co z tego będzie:D

Gość umów się ze sprzedającym tak
że jak auto okaże się OK to bierzesz, jak nie to on odda ci kasę za sprawdzenie No i Ty wybierz stację diagnostyczną, a nie on, bo może pojechac do swoich kumpli

oki wielkie dzięki:) za pomoc to teraz tylko trzymcie kciuki:P zeby bylo dobre:D i zeby mi autko długo słuzyło :D

Gość lakiluk
dj pozniej znac co i jak:P