Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśśśśkakaśeńka

jak raz zdradzil to zrobi to znowu z druga?

Polecane posty

Gość kaśśśśkakaśeńka

byłam z kimś 9 lat , znalazł inną , potem wyszło na jaw,że były zdrady, kłamstwa itd...i tak się zastanawiam.....czy taki człowiek , który skrzywdził mnie jest w stanie stworzyc szczesliwy związek z kimś innym? czy jak emocje i chemia opadnie to też zdradzi i skrzywdzi ta druga?.....hm....na refleksje mnie wzieło :P

Tacy sie nie zmieniaja no chyba ze na prawde sie w kims zakochaja tak bardzo mocno. Ale skoro oklamal ciebie to bedzie to robil dalej. Znam takich jak on

Gość kaśśśśkakaśeńka
wlasnie się zastanawiam, czy taki typ może zbudowa szczescie z kimś innym , kiedy jego żywoł to wieczne zabawy itd. albo chyba,że się zakocha, w sumie byliśmy dla siebie pierwszymi , znudził się i zaczął zdradzac ,szukac chyba czegos innego, żal mi tej dziewczyny-czeka ją to samo, ale ja się nie wtrącam

Gość kaśśśśkakaśeńka
podbijam1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość po30stce
kaśśśśkakaśeńka coś jest nie tak z Tobą ? Zamiast się cieszyć, że masz dupka z głowy, nie zmarnował Ci życia i jest już po wszystkim to martwisz się o niewiadomo kogo komu może taki facet pasować ?

Gość ja mam podobnie! zamiast się
cieszyć to myślę i gdybam. Niech mnie ktoś doprowadzi do pionu, rąbnie w głowe albo przetłumaczy