Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stuprocentowa_Ksiezniczka

Niskie i szczupłe PM - jakie macie sukienki?

Polecane posty

Witam, pytanie jak w tytule:) Do dzisiaj byłam przekonana że do ślubu pójdę w krótkiej, skromnej sukience. Zaczynam się jednak przekonywać do długiej sukienki o fasonie litery A, też raczej skromniejszej niż bogato zdobionej... Jak Wam się wydaje, w czym lepiej wygląda niska (155 cm) PM, o raczej szczupłej budowie ciała (włosy mam półdługie, blond, cerę lekko opaloną)

Gość ja mam metr 56 wzrostu i
jestem drobnej budowy, mierzyłam wszystkie typy sukien i najładniej mi w sukni typu rybka z niedużym trenem, w sukni litera A też mi było ładnie ale w sukni którą wybrałam bardzo podobały mi się zdobienia. Na pewno dobrze ci będzie w takim fasonie jak napisałaś , tylko aby były delikatne zdobienia. Ja np. w sukniach bogato zdobionych wyglądałam nieładnie, bardziej było widać suknię niż mnie.A chodzi o to aby nie być przebranym.

Gość ja mam 153 cm wzrostu
rozmiar 34 ale nie powiedzialabym ze jestem jakas szczupla raczej normalna odradzam litere A niska osoba sie w niej gubi i rosnie w szerz co skraca jedynie wybka z niewielkim trenem albo empire ale dopasowane do ciala nie mam na mysli tych fruwajek przeznaczyonych do tego aby ukryc ciaze