Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1622334a773

Jestem klasyczna:) W muzyce też:)

Polecane posty

Gość 1622334a773

http://iminyourdream.wrzuta.pl/audio/a6A0Yp7xBGk/love_story_-_piano To lubię, zawsze na kartkach albo pozytywce było:) I nigdy tytułu nie pamiętałam. Ładne. Lubię Bolero Ravela:) Vivaldiego, Marsz Turecki. Chopina..bo w muzyce jest tyle smutku..i tyle emocji... I Dla Elizy Bethowena, Sonatę Księżycową:) A to po prostu super:) Uwielbiam i piosenkę, i a la piano:) http://iminyourdream.wrzuta.pl/audio/1rIw0ewMJM8/memory_piano Kiedyś grały mi na pianinie koleżanki:) Teraz TY będziesz:)? Mam nadzieję, że tak:) Ps. To naucz się tego Kochanie grac:classic_cool: - 1903847y6337👄 A może sam coś skomponuj na pianino, czyste nutki:) Fur mir:)

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
lubisz kilka najbardziej znanych kawałków i o czym ma to niby świadczyć?:o

Gość 1622334a773
a o niczym. Urwało mi post.. dalej miało być o moim dzidziusiu...i o tym, że bede environ 19. :* a bientot

Gość dodaj jeszcze ze bierzesz
jakies dopalacze bo chrzanisz jak potluczona :O.

Gość do 1903847y637
na ogłnym taki bajzel, że wolę tutaj:) chyba choroba mnie łapie..;/ załapałam coś jak stałam z sąsiadem, mówił mi o moim syneczku:) Małym. I dlatego tak trudno mi rano wstac, maluje sie na spiąco.. No ale mam pracę nową, w Operze;) wiec i tak jutro muszę rano wstac;/, bo facet moze dzwonic z firmy..Wiec jesli bede tak czy siak przygotowana-ubiór makijaz..to lepiej jutro..Moze nie bedzie tak zimno..a na noc zaaplikuje sobie leki i vit C;/ jak teraz mnie rozbierze choroba to na 2 tyg..I co z moim dzidziusiem;? z nami? ja to mam pecha..jednak..Chociaz tyle sie modliłam..nawet dzisiaj. Postałam troszke ale tak zimno ze wróciłam. Wieczorem gorzej bo wredni kierowcy włanczaja długie a te swiatła oslepiaja i nic nie widac..Ponadto nie chce byc chora..kto bedzie spiewał w Operze;)? je serai a dix apres vinght demain:) A bientot👄 Musimy porozmawiac jak dorosli ludzie, sami. Ja sama, ty tez sam badz. Dzis byłes dziekuje, ja byłam.. jakis pech, jeszcze ta choroba.. R. sie cieszy ze ze mna nie rozmawiasz..ze tak jest jak jest. Wysyła znajomych a to faceta z detektywów z tvn a to juror od tancz z tv..ten gej. I mają zabawe. A ja podaje czas dla nas, na swoim prywatnym numerze gg..Dlatego patrze kątem oka kto to. Czy znowu zabawa..czy nie. Mam za dużo lat na takie zabawy. Ale jpg, które widziałam 1 raz 2 dni temu, a ty in real to niebo a ziemia. Nie do poznania. Jak chłopczyk..Musiałabym znac Twoje ubrania, aby wiedziec ze to na ewno ty, a nie jakis siostrzeniec:) Potem znowu powiesz, ze jestes zazdrosny..No ale widzisz..ktos daje całusa..mysle ze ty a to nie ty. Ktos jest a to nie ty itp;) Im bardziej sie nie udaje, nawet z dzidziusiem;).tym bardziej Oni -r, media sie cieszą. To taka zazdrosc. I zagrywka psychologiczna. Ja mam wiecej do powiedzenia niz r. Nie chcesz posłuchac mojej wersji:D? myslałam, że odwiedzimy mojego synka..:) pa Kochanie:* Je t'attendais..demain.Bedzie miejsce koło klatki. Na pewno. Słowo skauta. Słowo harcerki:) I will wait.

Gość do 1903847y637
ponadto nie moge komus zabierac miejsca pracy Jesli facet zadzwoni to wybiore zycie niemedialne. Wiec chciałam porozmawiac. a to praca po znajomosci wiec pewnie ją dostane. A tak bym śpiewała w Operze;) i o Syrence. I pisała książki.