Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t5p3

Problem

Polecane posty

Gość t5p3

Witam! Mam mały problem, a mianowicie jestem z chłopakiem już od kilku miesięcy, jesteśmy na prawdę blisko. Kilka tygodni temu zdecydowaliśmy się na seks. Próbowaliśmy i tylko na próbach się skończyło bo niestety gdy zakładamy prezerwatywę penis odmawia posłuszeństwa. Zastanawiam się co można w tej sytuacji zrobić, zwłaszcza że nie zdarzyło się to raz.

Gość taka prawda.......
jak to jego pierwszy raz to pewnie sie stresuje i to dlatego mu nie wychodzi:o a stresuje sie albo sama sytuacja albo tym że zrobi dzidziusia

Gość t5p3
Owszem to jest pierwszy raz, nie wiem co w tej sytuacji zrobić w jaki sposób mogłabym go uspokoić ?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jezeli to rzeczywiscie stres to samo z czasem przejdzie, tylko za bardzo na niego nie naciskaj, zbyt silne szukanie metody zaradzenia moze odniesc odwrotny skutek i jeszcze bardziej go frustrowac

Gość t5p3
ja jestem wyrozumiała nie naciskam na niego. Tylko że on strasznie to bierze do siebie.

Gość ada123123
czesc, mam ten sam problem z tym że jestesmy ze sobą od 2 lat na poczatku wszystko było ok ale potem tak jak wspominasz penis odmawia posłuszenstwa przy zakladaniu prezerwatywy a nawet jesli stanie to nie do konca i przy zmianie pozycji oklapuje do konca:(

Gość t5p3
Wczoraj próbowaliśmy i nic... Zastanawiam się co z tym zrobić? Jak go postawiać na nogi:)

Gość t5p3
Może jakiś masaż rozluźniający, nie wiem romantyczny klimat, może mrok.. Zazwyczaj jest jasno, owszem romantycznie ale może czegoś brakuje?