Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caroline25*

bez skazy

Polecane posty

Gość Caroline25*

Będę w tym poście cholernie szczera. Ikoną piękna w dzisiejszych czasach jest sztuczność. Nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Aktorki, modelki zrobione nosy, powiększone usta, podniesione policzki, sztuczne rzęsy, żeby licówki, doczepiane włosy to akurat standard. Prawie każda znana twarz ma za sobą całą serię tych zabiegów. I wiecie chcąc być piękną, skupiam się na tym co powinnam w sobie poprawić, niedawno widziałam jakieś zdjęcia na kafe, dziewczyna była bardzo ladna, ale wszyscy pisali, ze ma cos z nosem..poprostu jesli ktos nie wyglada jak szablonowa pieknosc jest dyskwalfikowany. Nos musi byc malutki, a usta napompowane i duze. I koniec. Zaraz nazwiecie mnie pasztetem, ale wiele z was by sie zdziwilo jak wygladam. Ale nie o tym. Nie skupiam sie na tym co mam dobrego, tyle na tym, co musze poprawic. Nie daje tego poznac, to moje wewnetrzne rozterki. Nie szukam porady, chce poczuc, ze jest nas wiele.. ten swiat nas kobietki wykończy

i ja się pod tym, co Caroline napisała podpisuję :)

Nie szukam porady, chce poczuc, ze jest nas wiele.. oby nie

Gość Caroline25*
np. Monika http://www.intymna.pl/c41,1562,0,0,0,kliknij-tutaj#utm_source=www.kozaczek.pl&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=TradeDoubler to chodząca chirurgia, ale jest piękna, bo to jest symbol piękna w dzisiejszych czasach. Każda z was, ze zrobionymi ustami, zebami i sztucznymi rzesami wygladalaby podobnie, taka prawda

ale ze co??? jest nas wiele tzn jakjich dziewczyn jest wiele tych sztucznych, bez skazy czy z kompleksami?? co ty sie tak przejmujesz. matko droga wiaodmo ze idealow nie ma. ja sie swoimi wadami nie przejmuje , uwydatniam moje zalety...nie masz co robic? nudzi ciu sie?

Gość Caroline25*
jestem kobietą i mam zakodowaną w mózgu od pokoleń chęć bycia piękną. Chyba psychicznie mało w Tobie z kobiety, skoro tego nie ogarniasz ;)

symbol piekna?? kto ci tak powiedzial, dla mnie i moich znajomych to smiech na sali...., ja bym sie ze wstydu spoalila jakbym miala sztuczne rzesy czy usta czy cycki...wiec to jest dla mnie szczyt glupoty

Gość EchoNiesie
facet ma bardziej przejebane, bo szmata jedna z druga zafarbuje sobie dobrze wlos, zrobi makijaz, zalosy sexowna kiecke i wyglada jako tako a facet jesli jest niski to juz nic z tym nie zrobi a wiadomo, ze niskiego zadna nie bedzie chciala dziekuje dobranoc

jestem bardzo atrakcyjna kobieta ale nie ma we mnie za krzty lali barbir-jersli chodzi o mentalnosc. w przeciwienstwie jak widze do ciebie. i zero dystansu..jkak mozna na tyle przejmowac sie tym co kreuja glupie media by napoisac ten swiat nas wykonczy hahahahahah

jestem kobietą i mam zakodowaną w mózgu od pokoleń chęć bycia piękną. kup sobie dekoder polsatu

Gość Caroline25*
http://streemo.pl/Portal/588669,Zdjecie,ckm_natalia_siwiec.html natalka podobnie, sadze, ze gdybys tak wygladała paliłabyś sie z dumy a nie wstydu, podobnie plonął by twoj facet. Obudź sie

ależ oczywiście, że każdy kto odstaje od "normy" tzn. współczesnego wzorca jest krytykowany :) sama tego doświadczyłam nieraz :D ale ja to co innego, bo jestem faktycznie brzydka, nie tak jak Wy :classic_cool:

hahaha kup sobie dekoder polsatu:):):):):) autorko nie mge otworzyc tego linka ale domyslam sie ze jest tam jakas lala w plastiku. uwierz ze jednak nie kazdej kobiecie imponuje botoks i akryl. tym madrym nie.

Gość Caroline25*
Geer nie mowie o akrylu i tandecie, mnie takze to imponuje, imponują kobiety ala Naomi, Jolie, Mendes, Schiffer, Natasza Urbańska One mają całą serię za sobą. Moim zapatrywaniem nie są białe kozaki i solarium, nie wysnuwaj swoich wniosków. Ubiram się w maxmarze i stefanelu, to jest mój styl, nie akryl i nagość

jaka cala serie maja za soba??? i zretsza co uwazasz ze one takie idealne? naomi jest wyrposnieta, jolie jest wrecz paskudna urbanska tez... naprawde nie widzisz zadnych wad w tych kobietach?

Gość Caroline25*
Schiffer gorylem ? Nie dogadamy się Gratuluję Ci wpatrzenia w siebie i braku samokrytyki. Zazdroszczę i nie jestem tutaj złośliwa. Ja przy nich jestem pasztetem....

A JA GRATULUJE tak bniskiej samooceny zeby nazywac siebie pasztetem porownujac sie do tych kobiet...na jakiej podstawie stwerdzasz ze nie jestem samokkkrytczna/ bo uwazam ze jestem ladniejsza od nich? tak, tak uwazam ze to nie znaczy ze uwazam sie za piekniejsza od innych. bo sa takie ktore uwazam za faktycznie piekne, ale twoje przyklady sa akurat beznadziejne. a sziffer to juz w ogole

Gość KazdyFacet
Dla mnie wystarczy normalnie ladna kobieta, ale zeby byla wierna, nic wiecej.

Przeczytałam uważnie dwa razy pierwszy wpis i wyznam, że nie rozumiem o co chodzi. :(

Gość trelemorelekurwyicwele
facet ma bardziej przej**ane, bo szmata jedna z druga zafarbuje sobie dobrze wlos, zrobi makijaz, zalosy sexowna kiecke i wyglada jako tako a facet jesli jest niski to juz nic z tym nie zrobi a wiadomo, ze niskiego zadna nie bedzie chciala dobry post

Gość co to jest?
co to znaczy,,se+++++a kiecka,,?