Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielebny77

co jest nie tak? pomocy.

Polecane posty

Witam, chciałbym prosić o porade, i rozwiązanie problemu : mój pierwszy raz odbył się kilka dni temu, i był raczej nie udany... :/ partnerke bolało, i raczej nie była rozpalona. dziś zrobiliśmy to 2 raz, i też było coś nie tak, mój ''żołnierz'' szybko opadł. Co może być problemem i jak go rozwiązać?

stres. po drugie pierwsze stosunki rzadko kiedy bywają udane więc nie ma się czym za bardzo przejmować ;]

Gość Moononoomn
Wiesz co nie przejmuj się do wszystkiego trzeba nabrać wprawy do seksu też ja też miałam kiedyś prawiczka i na początku nie szło mu zbyt dobrze :) ale im więcej tym było lepiej także głowa do góry

lecz ja szukam odpowiedzi : dlaczego moja partnerka nie była podniecona, i dlaczego tak szybko ''opadłem'' z sił?

Gość Moononoomn
No a weź pomyśl jak miała być podniecona jak ja bolało? Wtedy gdy czuła ból to nie sprawiało jej to przyjemności a ty opadłes z sił bo pewnie się tym zestresowales bardzo

Gość pancia ancia
jak ja sobie przypomnę swój pierwszy raz hehehe nie chciał mi wejść ściśnięta byłam lub myślałam że nie mam pochwy a on mial wielkiego i sztywnego a później mu opadł po tych siłowaniach z których nic nie wyszło trening czyni mistrza,od razu nie ma super

Gość ljh;kg;;
na sucho ? to po co ciśniesz na sucho? nikt Ci nie powiedział jak to się robi ?, teraz ci opada bo robisz na siłe, psychika działa

jestesmy dosc młodzi [18 lat]. Moononoomn widze ze ty jedynie starasz mi się pomóc ;) lecz czy to normalne że za drugim razem jeszcze przed wszystkim po prostu OPADŁ ?

Gość Moononoomn
Tak to całkiem normalne. Jak ze wszystkim. Przypomni sobie jak uczyłes się jeździć na rowerze. Albo coś Też na początku napewno źle szło. Tak jest zawsze raz nie wyjdzie drugi trzeci czy dziesiąty aż w końcu będziesz to robił z zamkniętymi oczami