Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosyhania00

Przedłużanie włosów, włosy BRAZYLIJSKIE

Polecane posty

Gość włosyhania00

Czy któraś z Was pracowała lub nosiła takie włosy? http://allegro.pl/wlosy-100-natura-brazylijskie-dla-wymagajacych-i1521040980.html Chciałabym wiedzieć jaka jest ich struktura, czy bardzo się falują, plączą itd. Obecnie doczepiam na spinki te włosy: http://allegro.pl/wlosy-naturalne-europejskie-dla-wymagajacych-i1514648516.html To już ponad 1,5 roku i czas je zmienić, gdyż wiadomo, trochę się wyczesały, ale niestety nie mam aż tyle pieniędzy i pomyślałam, aby wypróbować włosów selekcjonowanych brazylijskich, a niestety nie są one ,,popularne,, i nie znalazłam żadnych opinii na ich temat.

Gość mimidoo88
slabe sa brazylijskie.. kiepska jakosc, sztywne suche trudne w utrzymaniu, nie wytrzymaja zbyt dlugo

Gość CO ZA BZDURY PISZESZ
SĄ TO BARDZO MOCNE WŁOSY LATYNOSKI MAJĄ PIĘKNE GRUBE I PRZEWAŻNIE BARDZO DŁUGIE WŁOSY NOSIŁAM TAKIE I NOSZĘ KUPUJĘ W NIEMIECKIM SKLEPIE BO W POLSCE RACZEJ NIE DOSTĘPNE .TA CO NAPISAŁA ,ŻE SŁABE TO CHYBA PSEUDOREKLAMA .

Gość gość
włosy brazylijskie są masakryczne,mam je założone własnie... żałuje że poskąpiłam paru groszy i nie dołożyłam do słowiańskich. Brazylijskie plączą się , są twarde suche końce ... masakra i rzadkie!! mam założonych 200 pasemek aż a czuje się jak bym miała 100... odbębnię 3 miesiące z nimi i je ściągam

Gość gość
Włosy brazylijskie są u nas ciężko dostępne. Ja zamawiam dla siebie ze stanów i uważam że są zdecydowanie lepsze od europejskich czy słowiańskich. Miękkie, długie, zdrowe i bardzo łatwe do stylizacji. Noszę dziewicze naturalne juz rok i jestem bardzo zadowolona bo napewno jeszcze długo będą sie trzymały :) zdecydowanie polecam !!

Gość gość
a wasze naturalne nie wychodza po takich zabiegach? mozna je farbowac ? robic pasemka? czy latwo sie kreca nie lubie prostych wlosow :)

Gość gość
kto co lubi, dla mnie to troche obrzydliwe miec czyjes wlosy na glowie.

Gość gość
nie chcialabym miec sztucznych wlosow ja mam swoje naturalne krotkie wlosy i nie chce miec sztucznych wlosow to ochydne

Gość gość
Przyznajcie sie poprostu że Was na to nie stać a nie udajecie, że to obrzydliwe :)

Gość gość
A co do niszczenia to zależy jaką metodą są zakładane, keratynowe zgrzewy wręcz odbudowywyją włosy. Tulejki i mikroringi potrafią zrobić krzywdę. Ja od 2 lat mam włosy doczepiane na keratyne i mam wrażenie, że moje są zdecydowanie zdrowsze (to te doczepione szorują po ubraniach i zostają przycinane w zamkach, moje są chronione :) ). I polecam zainwestować we włosy dziewicze, są drogie ale można robić z nimi wszystko i przez długi czas wyglądają świetnie :)

Gość gość
najlepsze są indyjskie, naturalne, ważne, by były dobrej jakości, ja kupiłam tu -> wlosy-naturalne.pl