Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vxcvxcvxc

mam dziewczyne i powiem wam jedno

Polecane posty

Gość vxcvxcvxc

najlepiej to sobie samemu zwalic, ostatnio tak to meczyla ze az mialem ochote wyrwac chooja z jej rak i sam dokonczyc 🖐️

Gość mkhcLKJ
a co robila zle?

Gość vxcvxcvxc
nie przegrance, rucham kiedy mam ochote, ale walenie tez wchodzi w gre szkoda czasu na to wszystko, zal mi was przegrance gdy sie uganiacie za laska zeby zamoczyc 🖐️ wydawajac przy tym kase :classic_cool:

Gość tomek romek i atomek
niestety autor ma poniekad racje sam mam tak nieraz a ruchac nie chce jak nie bierze tabletek jedynie w dupe na co rzadko sie zgadza

Gość vxcvxcvxc
najlepiej gruche wali mi moj tatus ale musial wyjechac w delegacje :(

Gość Anulkaaaaaa
No to macie nie fajnie ją zapytałam mojego już męża jak chce żebym mu to robiła i jest genialnie he czasem idealnym rozwiązaniem jest szczera rozmowa a nie takie niedopowiedziane, wolę wiedziec kiedy robię coś źle i staram się to naprawić... Niektóre kobiety (do których się zaliczam) nie lubią stosunków analnych bo wg mnie to jest niesmaczne i bolesne... Bynajmniej dla mnie.

Gość ----....----....----
Przynajmniej, a nie bynajmniej analfabetko :o

Gość Anulkaaaaaa
Napisałam tak, jak chciałam, pasowało mi BYNAJMNIEJ więc tego słowa użyłam trywialny troglodyto...:)

Gość ----....----....----
Nie kompromituj się :) 🖐️ Sprawdź sobie w słowniku znaczenie słowa "bynajmniej" :)

Gość MISIU:)
Anulkaaa daj luz tu sa sami debile wejdz na GG 21138699 pogadamy jak masz chec

Gość Co sie dzieje....
Anulkaaaaaa moze i Ci pasowało, tylko ze pozbawilas swoja wypowiedz calkowicie sensu...i osoba która napisała, żebys sie nie kompromitowala miala racje, bo sie wykłocasz i obrazasz innych nie majac pojecia co wypisujesz bynajmniej stało sie bardzo popularnym slowem..szkoda tylko, ze 90% populacji nie zna jego znaczenia a nagminnie uzywa :/

Gość Co sie dzieje....
a trywialny troglodyta to maslo maslane, bo troglodyta ma to do siebie ze jest trywialny :)

Gość tomek romek i atomek
Aniula ale w pupie jest najfajniej ja bym mogl tylko tak to robic

Gość kotrola jakości
Aniula Pisałaś, że chcesz wiedzieć, kiedy robisz coś źle. To ci powiedziano :P

Gość KobietkaXYZ
Po ganji anal jest zarabisty! Wogole nic a nic nie boli I jesr niesaniwicie przyjemnie

Gość Anulkaaaa
Zwykle nic nie robię źle:) i powiem wam jedno- najbardziej bajeczny seks jest będąc w ciąży, po prostu cud miód i malinki:):)

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl