Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsde4rrt

matura, jedno pytanko

Polecane posty

Gość sdfsde4rrt

hej chciałam na maturze prezentowac własny temat. Potrzebuje tylko jakiś książek... Zna ktos moze dostępne w Polsce książki z Japonii które przedstawiają dzisiejszy świat? Albo świat fantastyczny?

Gość sdfsde4rrt
up

Gość rudaaaaaaa
masz do wyboru 150 czy ileś tematów, między nimi wybierasz, nie ma czegoś takiego jak własny temat, wszystkie tematy odnoszą się do literatury polskiej a nie polityki czy co chcesz tam opisać, dziwię się że nauczyciel nie uświadomił ci tego, w ogóle co ma Japonia wspólnego z językiem polskim

Gość maturzystka2011
wlasny temat czyli sama go podsunelas?? nie wybieralas z listy? jesli sama go wybralas to raczej powinnas miec juz jakas koncepcje.. zreszta tak malo czasu do matury zostalo.. prezentacje powinnas miec juz dawno napisana, a co tu mowic o blibliografii

Gość sdfsde4rrt
sorry ale możesz wymyślic sobie własny temat i potem oni zastanawiają sie czy przyjmą go czy nie.

Gość sdfsde4rrt
nie nie ja mam dopiero za rok mature tylko do konca marca mamy dac te tematy które byśmy chcieli sami wymyślic Myślałam nad " Świat (fantastyczny) w literaturze i animacji japońskiej"

Gość rudaaaaaaa
i co ty na ten temat napiszesz, po co sobie utrudniać życie?

Gość sdfsde4rrt
Bo lubie? Interesuje się? DLa mnie na pewno łątwiej będzie pisac o czymś co mnie interesuje niż o oklepanych i nudnych tematach z podstawy programowej