Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna1991

Kończe technikum, myślicie, że uda mi się znaleźć prace jako przedstaw. handlow?

Polecane posty

Gość Zuzanna1991

Kończe technkum ekonomiczne, myślę o studiach, ale raczej brak na to funduszy. Pochodzę z małej miejscowości, wiec na studia musiałabym wyjechać do dużego miasta. Rodzice mi finansowo nie pomoga, a to co mam odłożone na koncie wystarczy mi tylko na jakieś pół roku życia. Chcicałabym isć do pracy zaraz po maturze, najlepiej jako przedstawiciel handlowy, może na te 4 miesiace, a może na dłużej. Myśicie że mi się uda?

Gość Zuzanna1991
Dlatego, że wykształcenie będę miała tylko średnie? Ogólnie chciałabym się usamodzilenić i wyprowadzić z domu bo mam nieciekawa sytuacje rodzinną. Moze znacie trochę rynek pracy i powiecie mi czy mam na to szanse?

Gość Zuzanna1991

Gość bul i nadziejji ;p;p;p;p
przedstawiciel ma ciezko, zreguły chca kogoś z doświadczniem w brazny, bo musizz miec dobrą gadkę i twoja pensja też zależy od wyników finansowych i żeby było smieszniej jak nawet pozyskasz klientów to dostaniesz kasę dopiero jak wszyscy opłaca faktury bo dłuznik to marny klient a skąd ejsteś???

Gość Zuzanna1991
owszem, ale niektórym się powodzi na tym stanowisku (znam takowych nawet z rodziny). jestem z wielkopolski