Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hornypepper

nikt nie kurwi tak jak facet

Polecane posty

Zwiazek szedł udanie, wygladal na szczesliwego zapewnial ze czuje sie ze mna wspaniale. nagle sie wszystko urwalo bo wpadl w klopoty finansowe nadrabiał duzo pracuja. rozumialam sytuacje , zero pretensji. spotykalismy sie glownie w nocy, od trzech tygodni zerwal kontakt nie tyle zerwal co jedynie odpisywal zdawkowo na moje smsy. sam z siebie nic. nie odbiera telefonow wiec musialam napisac co o tym mysle w smsie , nigdy nie odpisuje na trudne smsy. tak jakbym pisala do zmywarki... powiedzialam ze chyba stracil mna zainterosowanie i milczenie przez 3 tyg "dostarczylo wiadomosc" jesli mam racje to wybral najbardziej bolacy sposob na zerwanie bo taka niepownosc po prostu zabija a jak sie myle mowiac to wszystko to zeby mi wytlumaczyl co sie dzieje bo sama nie moge walczyc o ten zwiazek w nieskonczonosc... zero odezwu dzis nie wytrzylam i kazalam mu w jednym slowie odpisac czy 1) ma problemy i mam czekac czy 2) koniec. 1 czy 2 ? nic zero.

Gość ale pauka
no to cie skurwil :Da

Gość druga szansaaa
dokladnie moj urwal ze mna kontakt 2 tygodnie temu od tego czasu nic zero wczesniej jakis czas tak jak u Ciebie malo sie odzywal nie pisal sam z siebie odpowiadal zdawkowo az w koncu umilkl na dobre, ja rowniez nie pisze do niego od tego czasu uznalam ze sie rozstalismy i tyle nie potrzebuje do tego jego potwierdzenia bo skoro ktos tak mnie traktuje to na co ja mam czekac az moze za pol roku sie okresli ze jednak chce, bezsensu, Tobie radze to samo nie pisz nic do niego udawaj ze sobie dobrze radzisz ze Twoj swiat sie nie zawalil (wiem ze to trudne bo sama codziennie placze po nocach) ale wystarczajaco sie w tym zwiazku ponizalam przynajmniej na koniec chce wyjsc z tego z twarza i pokazac ze godnosc jakas mam.

nsawet nie musze czytac twojego postu :) bo wiem jedno faceci to chuje ;)

tak samo można w druga stronę... " nikt nie wkurwia tak jak baba" ...ale co to da...:P

cały czas zwalal na prace, ostrzegal ze go moge znienawidzic jak wroci do poprzedniej pracy. teraz widze ze sie ponizalam caly czas szukajac kontaktu a chcialam tylko go wesprzec , powiedziec ze mi zalezy i czekam. a tu zero odezwu nic.. ani spadaj przestan pisac ani nic. po prostu nic.