Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna mama 1

Bezrobotne mamy! Jak sobie radzicie?

Polecane posty

Gość bezrobotna mama 1

Mój syn ma juz 3 lata i chodzi do przedszkola od wrzesnia. Ja w związku z tym szukam pracy i nic nie mogę znaleźć mimo wyzszego wykształcenia i jakiegos tam doświadczenia. Poznałam na własnej skórze że bez znajomości to mogę se szykać dziury w moście a nie pracy. Sytuacja finansowa staje się z miesiąca na miesiąc coraz gorsza i gdyby nie pomoc mamy nie wiem jak dalibyśmy radę. Dołuje mnie to bardzo. Nie stać mnie na nic. A najgorsze z tego wszystkiego jest to że znajomi sie odsunęli od nas i do tego teściowa ciągle skarży mężowi że nic nie robie całe dnie i specjalnie tej pracy nie szukam. Mam ochotę stąd uciec. Nie radze sobie z nerwami. Mamy jake macie sposoby an takie sytuacje?

Gość 121241
niestety ale nie... Moze poza braniem magnezu na uspokojenie....

jakie studia skończyłaś i na jakiej uczelni??? gdzie szukasz tej pracy w jakims duzym mieście??

Gość ważne że jest przedszkole
Niestety nie każda mama ma takiego fuksa. To zrozumiałe, że masz doła, kiedy nie chcą Cię nigdzie do pracy, ale nie możesz zrobić nic gorszego niż się załamac i przestać szukać - wtedy stajesz się jednym z tych bezrobotnych latami, którzy chodzą raz w miesiącu do urzędu pracy, ale jak słyszą o jakichś projektach czy szkoleniach to tylko wydymają pogardliwie wargi, po czym idą pod bramę pozbierać pety i ponarzekać, jak to się źle w Polsce dzieje. Na pewno prędzej czy później coś znajdziesz, może nie jakąś super posadę, ale tę najniższą krajową zarobisz. A nie masz szans na staż z UP? i.

Gość (((((
u mnie to samo , już mam dosć...............

Gość bezrobotna mama 1
"laurene" mam mgr. Stosunki międzynarodowe, nie mieszkam w duzym miescie , pracy szukam jakijkolwiek juz pal licho te wykształcenie! nawet mogę sprzątać, bo praca to pieniadz, ale nie wiem czy po prostu mam takiego pecha.Jaks brzydka czy obleśna wcale nie jestem. w tyg. wysyłam jakies 2 Cv bo zwyczajnie w moim mieście tej pracy wiele nie ma i niestety czekam z dna na dzień żyję nadzieją a każdy kolwjny dzień to coraz większa porażka!!!

Gość bezrobotna mama 1
do "wazne że jest przedszkole" syn jest dla mnie wszystkim co w życiu dobrego mnie spotkało ,więc dla niego zrobię wszystko żeby on był szczęsliwy a przedszkole własnie sprawia że on jest stale wesoły. tam się wyszaleje na maxa i uczy sie tam fajnych rzeczy. Jestem bardzo uparta i będe szukała tej pracy dalej.

Gość kulturalna ale...
Ja to nie rozumiem, wyższe studia i błąd za błędem mgr. (.!!!!) Zgrozo!!! albo SE!!!

Gość ja też tak miałam
ale znalazłam pracę włąśnie przez portal kafetrii, jestem konsultantem do sprzedaży, szukajcie pracy w domu, internet ma szerokir horyzonty,nie mam za długo internetu ale jak tylko zaczęłam szukać propocycje same zaczęły się pokazywać, a nie ma wyższego wykształcenia, średnie z technikiem i prawo jazdy, ale na co mi to, jak pracę mam za załkiem przyzwoite pieniadze, szukajcie to nie jest takie trudne,

Gość ja też tak miałam
ona właśnie dobrze napisała, bo nie pisze sie mam magister, tylko mam magistra, wiec nie kończy się na r, wiec kropka musi być

Gość 121241
dokładnie, poza tym takie wyrazy jak "se" w mowie potocznej są jak najb. dozwolne, to gwara.

Gość bezrobotna mama 1
juz chyba milion ofert pracy w domu przjrzałam i niestety nie mogę na nic porządnego trafić nawet kiedyś zaplaciłam kasę za kaucję czy cos takiego i oczywiscie to bylo oszustwo ale człowiek zdesperowany wiele głupstw moze zrobić

Gość bezrobotna mama 1
do "ja tez tak miałam" rozśmieszył mnie Twój kmomentarz i to bardzo. Jak będę miała test z ortografii to z pewnoscia Cie znajdę a póki co to wal sie na ryj i nie zawracaj dupy głupimi uwagami

Gość kulturalna ale...
właśnie w mowie potocznej a nie w tekstach pisanych!!!

Gość 76876
to jest potoczny tekst, a nie wypracowanie litarckie....

Gość bezrobotna mama 1
najmocniej przeprasza to miało byc do "kulturalna ale..." Sorki "ja tez tak miałaam":*

Gość kulturalna ale...
Boże, jeszcze jaka tępa ta bezrobotna mama :) :) :) Zjebała nie tę babkę co trzeba! :)

Gość bezrobotna mama 1
poszukajcie topiku o ortografii ja zaczęłam inny temat

Gość bezrobotna mama 1
"kulturalna ale..." WYPIERDALAJ !!!!!!

Gość kulturalna ale...
To moze tu syćkie sobie popisem gwarom co, jek to potocnyj tekst? :)

Gość kulturalna ale...
Sama wypierdalaj tępy pustaku!!! :classic_cool:

Drogie Mamy!! Mam pomysł, napisałam ostatnio list do P. Tuska z prośbą o dofinansowanie dla Mam bez pracy, nie otrzymałam zadnej odpowiedzi wiec może trzeba to popchnąć gdzies dalej? TVN? Gazeta? Podpisujecie sie pod tym?? Czekam na Wasze propozycje!!!