Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o opinie kafeteriuszy

CZY TO DOBRA NAWIGACJA?

Polecane posty

Chce kupic swoja pierwsza nawigacje do 500zl. Zalezy mi na dokladnych mapach pl i eu. Wiem, ze najczesciej polecane są MIO i TomTom. Wypatrzyłam taka, ale nie wiem czy bedzie odpowiednia. Moze ktos ma taka lub podobna i mi co nieco napisze o jej uzytkowaniu? http://eu.mio.com/pl_PL/moov-s501.htm

up

Gość Georgia Alabama
Bardzo lubie Tom Toma ale jesli chodzi o dokladne mapy Polski to raczej slabo. Generalnie Europa ma dobre pokrycie

własnie tak to jest z tymi mapami;/ najlepiej wgrac własne pobrane jak automapa albo teleatlas ale wtedy traci sie gwarancje:(

Gość na tym drugim zdjeciu
mio jest swietne! sama mialam i wszystko zawsze swietnie podawal, obliczal najkrotsza albo najoszczedniejsza trase, pokazywal wszystkie fotoradary, naprawde polecam ;)

Gość Zibi 063
kup sobie bele jaką aby miała TCM,a mapy legalne to sobie wgrasz na parkingu tirowskim za 40-60zł

nie odwiedzam tirowskich parkingow:o jak straci gwarancje za 2 lata to i tak wgram jakies mapy teraz szkoda do nowej zeby zerwac gwarancje; no a chodzi tez o to zeby sie nie psula a mowia ze tomtom i mio najlepsze.

Gość Zibi 063
kup sobie bele jaką aby miała TCM -jest to program który powiadamiacie o blokadach dróg,wypadkach i naprowadza ciebie na alternatywne drogi ,by ominąć.gdzie stoi policja i inne utrudnienia

patrzyłam tomtom w sumie ceny nie są złe, no z mapa eu za 350zl, ale ta mio s501 ma spory ekrani ładny design:)

Musisz wziąć pod uwagę gdzie na pewno będziesz jeździć i czy np. liczy się dla Ciebie wygląd urządzenia. Najlepiej porównać wszystkie modele i co za tym idzie - ceny - na wasserman.pl Mają tam ogromny wybór i należą do najtańszych na rynku. Powodzenia w szukaniu!

Gość gość
Zainwestowałem w profesjonalny uchwyt do smartfona w alga-shop.pl. Moim zdaniem świetnie się sprawdza. Uchwyt elastyczny, chodzi we wszystkich kierunkach, zupełnie nowa jakość instalacji. Smartfon idealnie się trzyma na kierownicy, czy w samochodzie. Działanie uchwytu jest dobrze przedstawione na www.web.facebook.com/algaspzoo/ Wiem, że sklep ma sporo przecen teraz na nawigacje GPS i kamery cofania. Akurat codziennie dostaję od nich powiadomienia. Interesuję się nowinkami z tej branży. Skorzystaj i pozdrawiam. Sklep bez negatywnych opinii, a to jednak rzadkość.