Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajenkta

paputki do nauki chodzenia

Polecane posty

Gość u mnie sie nie sprawdziło
bo dziecku sie zsuwało z nóżki i stawiało krzywo stopy. Lepiej skarpetki z ABSem ta guma jest bardzo niewygodna i może dużo złego przynieść. Moje dziecko w tych butach po prostu zaczęło koślawić nóżki.

Gość ajenkta
dzięki za rady :)

U nas również takie skarpetki się nie sprawdziły. Mała krzywo stawiała stopy, bo to się ciągle przekręcało. My tez mamy dużo parkietu, a chodziła w zwykłych skarpetkach, bez abs. Trochę na początku się ślizgała, ale szybko się nauczyła, że musi chodzić ostrożnie.

ja nawet o takim czymś nie myślałam,bo nie ma czegos takiego jak papcie czy buty do nauki chodzenia,to jest wymysł producentów którzy chcą zarobić a nie polecenie fizjoterapeutów ;) Najlepsza metoda nauki to stopa,bosa lub w skarpetce,my nawet takich z absami ni zakładaliśmy bo przecież stopa ma się wykształcić odpowiednio ,a jak się gdzies tak nóżka ślizga to i lepiej niż gorzej ;) szybciej się wyćwiczy-poważnie :)

zastanawia mnie zawsze jak uczy taki papeć czy skarpetka w chodzeniu hehe bo raczej szkodzi niż pomaga,u nas są panele i kafelki i jakoś syn żyje,latał i lata boso lub w skarpetkach i nigdy się nie przewrócił przez to

Gość gość
Bardzo polecam rajstopki firmy Sterntaler. Są idealne dla raczkującego dziecka. Mojemu synkowi idealnie pasowały. Kupuję głównie tutaj bo mają bardzo dobre ceny na te rajstopki. http://www.piccolino-sklep.pl/kategoria/28,Rajstopy