Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellizkaaaa

hula hop ( sprzęt pomocny w chudnięciu brzuszka:) )

Polecane posty

Gość ellizkaaaa

witam otóż chciałabym kupić sobie hula hop by wymodelować chociaż troszeczkę brzuch i tu powstaje pytanie do posiadaczek tego "sprzętu" - czy to rzeczywiście pomaga w zrzuceniu paru kilo z brzuszka ( bo naprawdę zostało mi kilka zbędnych kilogramów po ciążach i nie mam pojęcia jak je zgubić) - czy lepszy jest hula hop normalny tzn zwykły oczywiście obciążony, czy ten z wypustkami jaka jest różnica? - jak długo dziennie trzeba ćwiczyć na nim by było widać jakiekolwiek efekty i po jakim czasie są one widoczne z góry dziękuję za pomoc

jest świetne-efekty jeszcze lepsze da gdy je rozwalisz-wsuniesz do niego kawałek kabla;P tak tak kabla i złączysz w środku kabel i zapniesz z powrotem hula-hop-jest cieższe łatwiej sie kręci i mocniej oddziałuje na nięśnie wymaga wiecej napięcia--uważajcie jak będzie z ciężkie będą sine plecy i nery poobijane:D:D znam taką co napchała doń czego się dało:D było ała

Gość ellizkaaaa
dzieki a nie wiecie czy lepsze są zwykłe czy czy te z wypustkami?

Gość iknopopop
Na pewno działa. Miesiąc kręcenia po godzinę dziennie hula hopem zwykłym z wlaną do środka wodą - 6 cm mniej w talii. (Zaczynałam od 69, po miesiącu było 63). Nie mam niestety porównania do tego z wypustkami.

Gość ellizkaaaa
dzięki bo właśnie nie wiem czy w ogóle dam radę tym z wypustkami nie wiem czy nie będą od tych wypustek większe siniaki na które i tak się już nastawiam