Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

djoska

Ciąża ? !!!!

Polecane posty

Niestety ale kolejny post w stylu czy "jestem" w ciąży pisze jestem w cudzysłowie bo ja jestem chłopakiem ale do sedna. Wczoraj kocham sie z moją kobietą skończyliśmy spuściłem sie w gume którą miałem cały czas założoną ona uciadła na mnie koło mojego krocza raraz za członkiem. Gadaliśmy chwilke i mi opadł i niestety wyciekła sperma w miejsce gdzie są łoniaki nie wiem jak to miejsce sie nazywa ona tam siedziała i miała pochwe lekko umoczoną w spermie oczywiście zaraz panika i wytarła sobie pochwe i okolice dużo nie było ale niestety troszke poszła umyć sobie to miejce zimną woda (zimna woda niby zabija pleminki gdzieś to przeczytałem). No i nie wiem co teraz. Ma nie równy okres i nie wiadomo kiedy ma dni płodne ale jak wyliczaliśmy na kalkulatorze internetowym to wychodziło że właśnie jej sie zaczynały dni płodne. Nie wiem co zrobić wizyta u ginekologa to wiem ale co da ta wizyta? Prosze o normalne odpowiedzi i nie pytajcie o wiek. pozdrawiam

Gość DFDGFDGFDGF
radze czytać ulotke od prezerwatyw.., porażka

Szanse na to ze zaszla w ten sposób w ciaze sa mniej wiecej takie jak to ze wygrasz w Totka wiec raczej nie masz o co sie martwic. A na przyszlosc radze uwazac.

No troszke mnie pocieszyłaś ale z moim fartem to nie jestem taki pewien że będzie wszystko dobrze ;/

Gość musiałbyś być wyjątkowym
pechowcem;) naprawdę nie masz się co martwić;)

No ale aż takim nie jestem chyba bo zdarzają sie sni farta ;D ale ważne że są takie osoby jak wy że potrafią człowieka pocieszyć w takiej chwili!!

Gość werka rowerka
nie martwcie sie mysle ze szanse sa malutkie moze wrecz znikome nawet nie wiecei ile sie trzeba napracowac aby miec dziecko mój maz od 2 miesiecy konczy we mnie i narazie nic , a szkoda.:-( jezeli dopiero zaczynały sie jej dni płodne to plemniki musiałby by zyc ok. 4 dni aby dożyc do owulacji poza tym jak maja jej ta,m dopłynac skoro nie wpusciłes jej spermy do srodka tylko została ubrudzona w przedsionku, wytrała i sie umyła

Wielkie dzięki już sie nie denerwuje i przyda sie teraz chwilka relaksu;d