Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennys

Ślub w Zakopanem

Polecane posty

Nigdy nie byłam zwolenniczką wystawnych ślubów, hucznych wesel itp. Dlatego bierzemy ślub w Zakopanem. Będziemy my i nasi świadkowie i mam nadz. że będzie tak, jak zawsze marzyłam. Póki co mamy mnóstwo spraw do załatwienia. Właśnie usiadłam przy komputerze i zaczęłam szukać fotografa. Może znacie kogoś wartego polecenia, kto za nie wygórowane pieniądze podjąłby się tego zadania zdjęcia byłyby super? Będę wdzięczna A może jest ktoś, kto przeżył ślub w Zakopanem i zechciałby podzielić się swoimi doświadczeniami? Może jakieś sugestie?? Pozdrawiam :)

Gość marcinwojtunik.pl
Witam serdecznie! Zapraszam na moje portfolio. http://marcinwojtunik.pl Mogę zaoferować również bukiety slubne oraz dekorację na samochód - mam również z żoną kwiaciarnię. ps. do Zakopanego mam 1,5 godziny drogi, tak więc dojazd jest bezproblemowy.

świetny fotograf Mateusz Kiszela z zakopanego jeśli chcesz podam Ci jego numer

Gość vin_
Myśmy się jakieś dwa lata temu zdecydowali na wesele w górach, choć jesteśmy z Wejcherowa ;D Było kawałek drogi, ale warto, naprawdę warto. Nam polecono ośrodek Siuchajsko ( www.siuchajsko.pl ) w Zakopanem na Krzeptówkach i myślę, że dobrze trafiliśmy. Zabawa była przednia, menu przepyszne, a do kościółka na Kościeliskiej zawieziono nas bryczką ;>

Gość gość
Ślub w Zakopanem to coś pięknego.. My mieliśmy wesele w Restauracji Siuchajsko i zamieniłabym tego miejsca na żadne inne.

Gość gość
o ja właśnie na tej stronce co ktoś wyżej pisał znalazłam nasz lokal http://www.szymaszkowa.pl/pl/, wesele było kameralne tylko najbliższa rodzina i przyjaciele za to klimat nieziemski, z mężem zostaliśmy w mieście na dłużej i mogliśmy pochodzić po górach co oboje uwielbiamy

Gość gość
my akurat nie robiliśmy naszego wesela w Zakopanym ale też zdecydowaliśmy się na górską scenerię i postawiliśmy na Szczyrk, mają tam idealną salę http://bialaroza.com.pl/, dobre jest to że mają progi cenowe więc od razu można sobie mniej więcej zobaczyć ile przy jakich naszych wymaganiach cała impreza wyniesie

Gość Ślub

Witam, chcialabym wziąść ślub w kaplicy w Jaszczurowce ale nie moge sie dodzwonić na numer tel który znalazłam w internecie i w ten sposób nie moge zarezerwować  terminu. Czy jest ktośmi w stanie pomóc bądź podac jakis namiar?

Gość Anglojezyczny ksiadz?

Niestety nie posiadam numeru ale z doswiaddczenia wiem, ze najlawiej podejsc na miejsce.

Tymczasem szukam ksiedza z Zakopanem, który porozumiewa sie jezykiem angielskim do udzielenia nam slubu. Bardzo prosze o pomoc.

Gość Anglojezyczny ksiadz?

Niestety nie posiadam numeru ale z doswiaddczenia wiem, ze najlawiej podejsc na miejsce.

Tymczasem szukam ksiedza z Zakopanem, który porozumiewa sie jezykiem angielskim do udzielenia nam slubu. Bardzo prosze o pomoc.

Powiem szczerze że z miłą chęcią osobiście bym podeszła i załatwiła termin w kaplicy ale mieszkam w okolicach Poznania i ciężko tak pojechac tylko po to aby zalatwic kaplice.

Gość Amerykanka

Wesela i śluby w górach mają swój urok. My ostatnio w Bielsku się bawiliśmy w sali Wróblówka i tez było genialnie. Świetną salę sobie młodzi wybrali 🙂 a jedzenie? łojeju tyle dobroci że człowiek nie wiedział co jeść