Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwagierka to zło

Problem ze szwagierka.POMOCY

Polecane posty

Gość szwagierka to zło

Teściowie to już starsi ludzi i postanowili podzielić już swój majątek. Chcieli by mój mąż i szwagierka podzielili się równo. Ale ona zaczęła namawiać teściowa by jeszcze nic nie przepisywała bp ziemia jeszcze zdrożeje. My chcemy stawiać dom i pogrzebiemy pieniędzy które moglibyśmy wziąć po sprzedaży swojej części ziemi. Szwagierce umyśliło się że będzie otwierać gospodarstwo agroturystyczne i potrzebuje dużo terenu pod ta inwestycje. I nam zostanie pole gdzieś pod lasem którego napewno nikt nie kupi. Co robić??

Gość revlon
"pogrzebiemy pieniędzy" :)

Gość wefgrhgr4th
jeśli tesciowie mają rozum to podzielą was po rowno. a ze szwagi8erką to musicie twardo, jak chce te ziemie niech ją od was wykupi

Gość szwagierka to zło
Boję się zadzierać ze szwagierką, bo niestety przyjaźniłyśmy się w młodości i ona wie o mnie dużo nieciekawych rzeczy, do których nnigdy nie przyznałam się mężowi.... Już kilka razy zasugerowała, że jak ją wkurzę, to powie wszystko 😭

Gość chmurzasta
ja polecam usiąść z rodziną i porozmawiać o waszych planach , przecież to nie ona decyduje tylko rodzice ... takie sprawy są dość trudne więc najlepiej emocje zostawić w domu , i iść z jak najbardziej czystymi intencjami ... jeśli szwagierka tego nie doceni to może chociaż rodzice