Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolitka;p

Praca przy zbiorach za granicą

Polecane posty

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
I wiecie - tu wszystko jest przez klasę sportową do ktorej uhm uhm chodziłam. I powiem wam no bo basen był. I wiecie powiedzą, że taka jedna mnie uratowała przed gwałtem, ale wiecie - to jest skomplikowane, a ja jej nie ratowałam? Razem jakoś tam o siebie stałyśmy i sie razem ratowałyśmy. I tyle. Bo ja uważam, że też tam trochę ją ratowałam. I tyle. No żałuję , że poszłam na te wagary wtedy. Też sobie wtedy nie przemyślałam i tyle :( tego czynu. Miałam żałować i tyle. przez to też mi się w szkole dużo rzeczy nie udało. Bo nie przemyślałam tych wagarów jak tej próby zabójstwa i tyle. Bo trzeba żalować wagarów i tyle. W końcu grzech i koniec i wiecie może za to dostałam po latach zwolnienie dyscyplinarne i tyle. I wiecie - co ta kolezanka , która niby mnie od tego gwałtu zbiorowego uratowała osiągnęła w życiu. No 20 lat za mąz wyszła i wyjechała. No to OK. I co dalej? i tyle :( No i może przez nią wiecie ta koleżanka męzatka na pierwszym roku studiów bo nigdy nie rozumiałam co się tak do mnie przyczepiła. Ona chyba też chciała iść na tę katedrę co ja i wiecie - tam zawsze kartka była uchylona i tyle. I chyba poszła na tę katedrę. No to ja nie poszłam i tyle. Poszłam gdzie indziej i zaczęłam stać jeszcze bardziej o język angielski po zamachu na moje zycie :( Może dlatego nie obchodził mnie papież? Choć go widziałam, ale tam żaden zachwuyt. Ciekawe co będzie jak umrze? Co było? Zaczęłam się bać i tyle :(

Wiecie - powiem wam jak idziecie na wagary to sie z tego spowiadajcie i tyle. I załujcie. To wtedy jest OK. Może musiałam wrócić W TO GÓWNO jak dla mnie leśne bo nie żałowałam tych wagarów, a miałam żałować i się odseparować zupełnie. Co zrobiłam, ale tematu, żeby żałować nie przemyślałam i stąd stałam się zupełnie taka odizolowana wiecie i tyle :( Może tak miało być, ale jakie szanse miałam być ogrodniczką. no może miałam mieć swój ogródeczek - chciałam, ale z tą rodziną? I tyle :( takie życie. A dziś powiem wam ZA ROK może mi sie uda kupić sobie takie inspekty do wysiewania, że masz taką ziemię i ta ziemia rośnie razem z tymi roślinkami wiecie. Widzieliście to? To z Wielkiej Brytani jest i w brytyjskim supermarketach to jest. Z Kanady to są rzeczy. Świetne to jest. Wiecie najtańsze inspekty takie - mini szklarnie są po 14 zł no ale co - nie wiem kiedy pojadę wiecie i kupię, wysieję i wszystko mi zdechnie bo to trzeba obserwowac, w domu być. Ale super to jest. No pociecha jedyna, że za rok też wiosna bo to co ze mną wyprawia od września a w sumie tutaj od 2005 roku to zasługuje DLA MNIE na pomstę do nieba i tyle. W końcu ile ja lat miałam wiecie w tym 2005 roku - co ci idioci sobie nie wyobrażają szkolni. Same zera obsrane złodziejskie tam siedzą i pajace. I tyle jak dla mnie i koniec :( ps. jak sie za dużo nawalą i je zmory duszą w nocy to wtedy srają ze strachu i sa OBSRANI moi drodzy wtedy i tyle :( A inni to nie wiem. Takie lesby mordercze - to samo w sumie :( Ale wiecie - latają nago po balkonie - co im zrobisz? No to jeszcze nic. Musiałaby na dworze biegać po nagu i wtedy zdjęcie i tyle. Czy do sklepu iść. I tyle :(

Wiecie ta Holandia to tak - tam poszło o domek i to jeszcze mogę zrozumieć, że żyjemy w domku a reszta to grupa, ale o co poszło tym Ślązakom w tych książkach to naprawdę nie wiem wiecie :( Czyżby mnie tak kochali, że ze mną chcieli NA NOCKI pracować? Bo ja naprawdę nie musiałam miesiąc kolejny siedzieć w nockach. Aż taka tępa nie jestem - nie chcą mnie to po miesiącu spadam bo że chodziłam na nocki wiecie to sie będą zastanawiać teraz DO KOŃCA TEGO ROKU czy na zmianę popłudniową mnie dać za rok czy na poranną. Skreślic jak dla mnie bo niech sie zajmą tym czym mają i tyle. Mną naprawdę nikt sobie głowy nigdy w życiu nie zawracał, no chyba , że mój przybrany i wymyślił mi w życiu tyle co oni. No przykro mi bardzo. Że ani dzieci nie mam. I wiecie naprawdę tam jest tyle problemów RICHTIG NIEMIECKICH jak dla mnie , że naprawdę niech już mnie w tym moim wieku 35 lat zostawią w spokoju bo ze śmiechu jak jeszcze nie umarłam to zaraz umrę. W końcu wiecie jest młodsza i ma faceta to niech ją ...rozmnożą. Mają czas do grudnia. No to są problemy z sensem , a zmiany dla mnie nie bo mam ich już POTĄD wiecie. I tyle. Albo jeszcze BARDZIEJ POTĄD :(

Jeszcze wiecie zostaje im ich córka Dawida - niech o tym nie zapomną. Bo ja to wiecie wiedziałam gdzie moje miejsce było bo nie znałam języka i nie znam do dziś. Co oni sobie tam nie myśla w tych Niemczech? Ale tak ogólnie to jeszcze nie oszalałam wiecie, a oni? Oni to chyba nie wiedzą gdzie mieszka NAJBLIŻSZY PSYCHIATRA. Jak dla mnie :( No wybaczcie i tyle :(

Ale wiecie - 20 lat to bym NAPRAWDĘ wyszła za mąz jakby ktos mnie chciał. Przysięgam. Bo co to tam robić w życiu? A tam same takie młode za tą granicą. 20 lat akurat wiek, a 35 to już naprawdę zostawcie. Jeszcze w takim towarzystwie - same lesby to tak akurat wiecie żeby sie wydać i wtedy facet nie ma prawa gwałcić, a jak niewydana to ma prawo gwałcić. Dlatego ja po prostu nie chciałam być w tych firmach. No chwilę . 3 miesiące w jednej , opinię mieć, w pralni - proszę bardzo, i póżniej na Niemców i tyle. Dawać mieszkanie, jakiś geld i kurs językowy. No i za pół roku bym stwierdziła czy tam wydolę czy nie. Jak nie to znowu do lajf firmy - może i do tej same pralni i wyjazd do Anglii albo do Australii bo w Niemczech nie wyszło. A tak? Co ja mam teraz robić?Banda kryminalistów górą. Gówno mnie to wszystko obchodzi i tyle. Bo ile niby? I jeszcze SZKOŁA mi robi tam opinię - a ta szkoła to jaką ma opinię niby? Idealną? A to proszę bardzo bo u mnie GORZEJ NIŻ GÓWNIANĄ, ale widzę , że po prostu tylko ja miałam zawsze złą opinię o szkole. I robiłam swoje i tyle. I przegrałam z całym państwem, ale to państwo nie ma racji więc też już jest jak jest i tyle :( A za chwilę może być jeszcze gorzej i tyle :(

wiecie - ja do dzis nie wiem czego ta Ilona zezowata troche ode mnie chciała - ja tez mam wadę wzroku wiecie i to powazną - no szukała chyba opiekunki do dziecka. Nie podejmuje się. Ja tylko mogę UCZYĆ jeszcze i to angielskiego W MAUTKICH KLASACH jakbym coś znalazła bo tej średniej mam dosyć. I jak się kiedyś dowiem , że tej nauczycielce co ją rozebrali do naga na lekcji zrobili zdjęcie i sie powiesiła to babsku staremu wpierdolę bo bym poszła ze szkoły w 2004 roku , a ona chyba do końca nie dopowiedziała tej historii i zrobiło się TAK WESOŁO, ze pojęcia nie macie. I tyle :( Na chwilę ale wesoło i tyle.

Wiecie w tej drugiej firmie - możecie wierzyć lub nie - ale jak mi tak dobrze życzyli to naprawdę mieli mi dac środkową jedynke w sekcji pustych jedynek w liczbie PIĘCIU. Naprawdę. A reszta wiecie to są same bzdury. Jak dla mnie :( i tyle :(

Wiecie gwałcić nie mam czym ,- musiałałabym się zmówić,ale MAM PRAWO rozbierać do naga i robić zdjecia. Bo to lubię. I jak mnie zapyta czemu nie robiłaś zdjęć jak pracowałaś za granicą. No gołych facetów i lesbij z Vlyn? No cóz... nie gustowałam w takiej tematyce ...burdelowej rzeczmy na to. A reszta tam to kompromitacja TEmATYKI zdjęć. Naprawdę. Bo tam tylko tyle można obcykać. I nic poza tym :( No to bym musiała mieć inne życie, a że mam jakie mam to tyle i już :(

No i to chyba tyle na razie... miłego zbierania owoców. Ja sie muszę zastanowić co dalej po 3 próbach zabójstwa, a teraz chyba czwarta jak wyjadę do Niemiec. W Holandii to tam trochę bym przeżyła - miesiąc, ale w tych Niemczech mnie zabiją jak pojadę te lesby, że nie chcę się nimi przejąć. Ale jak słuchajcie? Najgorsze jest wiecie co - i dlatego nie miałam tam szans - że jedna jest po aborcji. No aborcji nie miałam, tej nie da rady żadna po aborcji bo tego nie żałuje. i tyle :( Jak tę po aborcji pokonać to był jeden sposób tylko I JA MOGŁAM JĄ POKONAĆ, ale 1 lutego musiałabym wiedzieć, że do bandy MORDERCZYCH lesbij, a tego nie wiedziałam i tyle. To nie jest poronienie tylko aborcja co ona zrobiła, przez to się ta baba tytułuje matką i nic jej nie zrobicie. I ma kochanki w wieku dziecka - taka stara lesbija. W sumie też morderczyni i przez nią są nie do obalenia. No 1 sposób był, żeby ją obalić, ale musiałabym biegle niemiecki znać tak czy siak i tyle. A dalej? Bo wiecie ona deprawuje te kochanki - to fakt, ale która normalna kobieta zostaje lesbijką. No i tyle :( No w sumie tylko jej nie dałam rady dziś tak - no taka życiowa, wszystko załatwi. No aborcji nie przeprowadziłam i po mnie :(

Miało być wyżej- jadę do bandy morderczych lesbij Tak miało być. Jedyny sposób jak ją skompromitować to zrobić jej zdjęcie po nagu i rozesłać po całym OSIEDLU i tyle. I nie tylko jej. Tej Magdzie tam też bo czujecie, że ona się schleje i powie , że PRZEZE MNIE lata po nagu - na mnie - żeby mi dać radę. Ona sama sobie jest winna - miała o grupę stać, a nie meble przestawiać. W takim pokoju 4 osoby - no wybaczcie :( To są warunki poniżej poziomu HOMO SAPIENS a nawet AUSTRALOPITEKUS i zapiedalaj sobie 10 godzin. I ona mi powie, że PRZEZE MNIE SIE LESBI, tak? Co najwyżej lata po nagu, a to się jeszcze lesbić nie trzeba. A niech wam powie co jej mężulek robi jak jej nie ma wiecie. Jej ŚLUBNY. I ona ma z tego 3 dzieci TYLKO I WYŁĄCZNIE. Z gwałtów starego DOMATORA. Bo przecież ta kobieta nie prezentuje sobą oprócz PORODU nic. Naprawdę. Po co jej to 3 dzieci tego nikt normalny nie pojmnie. Naprawdę. Takie zero. No to z gwałtów męża ma 3 dzieci i tyle. Bo na dzieci gwałcił. I tylko przez to, że ma 3 dzieci do piekła nie pójdzie i tyle. No przecież te kobiety tam HORROR jak dla mnie i tyle :( Wybaczcie. To co może być dalej jak CHYBA mam tam na policji kartotekę za WŁAMANIE ILONY. Bo nie stoję o niemiecki - mi powiedzą. jak to nie - 3 książki kupiłam. Ale nie podręcznik mi powiedzą. No i tak sie rozmawia z MORDERCAMI w Niemczech. Nie podręcznik no może i ale czy sprawdzali czy mam SŁOWNIK? Bo miałam i tyle. To nie potrzebuję PODRĘCZNIK jak mam SŁOWNIK. I tyle mnie obchodzą mądrości zgwałconej LUCIJI - niech się wyda za Niemca i ode mnie się odpierdoli. Też zgwałcona zbiorowo i cisza w domu - jak ta skończy to nikt normalny nie wie. Bo ona miała podręcznik a ja nie. No to niech se go zeżre - ten podręcznik i rodzinę swoją także - 7 braci i sióstr wiecie. A nawet 10. jeszcze powiedziałam temu imbecylowi żeby sobie wziął i pojechał do czekolad. No cóz...co słowo tam to za dużo :( Przykro mi :(

Wiecie na pewnym poziomie podręcznik jest najważniejszy - ja miałam tam SŁOWNIK TEMATYCZNY. Podręcznik nie był mi niezbędny. Zależy jaki poziom i tyle. SłOWNIK TEMATYCZNY jest zły? Może i lepszy niż podręcznik. I tyle :( A i tak trzeba rozmawiać i koniec. Bo ona podręcznik ma to mi rady nie dała - to se miała iść na kurs ta głupia wariatka 24 letnia i tyle mnie to obchodzi. 24 lata, po zawodówce wiecie - co ona ma mi do powiedzienia? Ile zarobiła - bo cię zgwałcili - byś była normalna to byś taka nie była. By była normalna tez by sie lesbiła i to 24 lata. No wiecie co - nie rozśmieszajcie mnie :( Stara dupa niewydana bez słowa po niemiecku I TO PO ZAWODÓWCE. Co ona robiła ostatnich 6 lat wiecie. No niech sie zacznie uczyć niemieckiego jak nie holenderskiego - kiedyś trzeba :(

każdy ma swoje problemy, co nie? Nie jest tak? A niby jak jest :(

Bo ona miała podręcznik I JEJ RADY nie dałam temu - tak miałam napisać wyżej. A zdupiajcie wszyscy ode mnie - banda morderców i koniec i kłamców. Jedno PIEKŁO tam jest i ani kasy wiecie - jeszcze liż tyłek ARABOWI, zeby ci zapłacił. Dajcie spokój :(

No fakt 24 lata to jeszcze ma dużo czasu do 35 żeby się języka nauczyć, nie? I kogo to obchodzi. 9 lat czasu ma - nie ma co. Jak jej stary nie zamordował nikogo i nie nagwałcił na dzieci to może się wyda, a matka nie była TEŻ zgwałcona zbiorowo i nie poroniła... ot takie tam rzeczy i tyle :(

I wiecie - jak się tam ta cała Lucija powiesi to żeby nie było na mnie znowu. KIEDYŚ. Niekoniecznie dziś. Bo wiecie - ja ją dziś Z CZYSTYM SUMIENIEM PALĘ i tyle. Magdzie nie dam rady bo nie mam dzieci i tyle. Ale Luciję wypalić - sama przyjemnośc. Żeby mi nie szkodziła. 24 lata - czemu ona dziecka nie ma? To jest praca fizyczna i tyle. Miała iść na studia mi powie - to miała iść i kogo to obchodzi. też się szkołą przede mną wybroniła. PO ZAWODÓWCE 24 lata i sie nie wydać to wiecie - piekła życzcie a nie stałej pracy. Już miała 6 lat mieć stała pracę. Ciekawe zemu nie? Bo ja 7 wspaniałych zgwałciło i zwiała, ale rodzinę to ma taką, że byście oszaleli - naprawdę. jak każdy tam. I dobrze robią powiecie - tak, ale nich normalnej kobiecie dupy nie zawracają stała pracą. Stała praca - chyba DOM WARIATÓW po wielkiej strzykawie. I tyle - jak dla mnie. Choć ja tez sie musze wynieść od podobnych degeneratów umysłowych i tyle :(

A teraz wiecie mogą se już zamrodować KOGO CHCĄ - to już nie moja sprawa. Jeszcze deklowatym właścicielom dupę ratuj bo na ciebie morderstwo zwalą - dajcie mi spokój z całymi Niemcami. Chyba mam dosyć, a teraz co - wszyscy na mnie. Wszyscy żyją, dobrze sie mają i na mnie. Dajcie spokój :( I tyle :( No to nie pojadę tam bo mi życie miłe a jak udowodnię aborcję starej piździe a wszyscy po jej stronie bo lesbienie się ma sens. No jaki? JAKI ? Żadnego. A na pewno nie ich tam. Żadnego sensu to nie. Takiego, że jakby nie lesbijstwo to po nich BO NICZEGO WIĘCEJ SOBĄ NIE PREZENTUJĄ. Chujolizy arabów to są i ruski nie potrafią także ograć. No i po co im to całe lesbijstwo? Może by lepiej wyszły na prawdziwym lizaniu chujów arabskich, nie? Możeby wtedy zarobiły więcej i nie siedziały w tej robocie 10 godzin. Co ma o tym myśleć ZDROWY NA ROZUM? :(

Gość FabrykaSnów
Witam, Dziewczyny mam do Was pytanie, czy posiadacie jakieś ogłoszenia o pracę przy zbiorach za granicą? Na dzień dzisiejszy wysłałam parę ofert, ale być może jakieś interesujące przeszło mi koło nosa, bo w końcu nie jest się w stanie przejrzeć wszystkich ogłoszeń. Jeżeli któraś z Was miałaby jakieś ogłoszenie i zechciałaby się nim podzielić to z góry dziękuje ;) Pozdrawiam.

Gość olga03
Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się : olga03@op.pl

Gość gość
ja bym nie polecałapracy przy zbiorach - wyzysk i płacz :( pojechałam raz i już nigdy tego nie powtórze...potem znalazlam na gowork.pl oferte pracy jako opiekunka osob starszych w niemczech - mieszkalam w zgorzelcu wiec chodzilam do niemieckiej szkoly i bardzo dobrze mowie, wiec od razu sie zxglosilam....nie bylo tez latwo, wiadomo praca z osoba sparalizowana nie jest taka hop siup...ale o wiele przyjemniej niz na farmie w skwarze. polecam to o wiele bardziej

Gość gosciowa;[
Mahlmann gemusebau ;) moge wkrecic ;)

Gość Witammmmm1
pośredniczka pracy w DE Paszkowska zbiór owoców niemcy- okolice Bonn (Bornheim).........NIE POLECAM po piwerwsze zwodziła mnie 1.5 miesiąca potem poprosilam o wgląd do umowy oczywiscie nie otrzymalam go (bo dostalam odpowiedz zwrotną prosze podać numer faksu a czy ktoś z Państwa może posiada faks w domu?!!? jak by nie mozna było wysłać meilem) gdy już okazalo sie ze praca niby jest jechalam w polsce 140 km do Nowego Tomysla aby jechać ich busem gdzie tez na tym zarabiają..... zadzwonil do mnie telefon 10 km przed koncem trasy ze wyjazd za tydzien dopiero (wiec stracony czas i pieniądze) a za tydzien oczywiscie wyjazdu nie bylo bo ni ema owoców..... Pani Paszkowaska jest nie mila nie powinna być pośredniczką mialaysmy jechac z kolezanka i jej odpowiada inaczej na pytania i mi inaczej poza tym ciezko wydobyc jakiekolwiek informacje..... potrafila zadzwonic 5 godzin przed wyjazdem gdzie bylo zdziwienie wielkie ze jeszcze nie zostałyśmy wyrejestrowana z UP a potem powiedziala ze to nie wazne byle by tylko jechac i to koniecznie ich busem a na wlasną reke nie mozna..... za wszystko trzeba placic 600 zł za busa w obie strony gdzie inni pracodawcy nawet za darmo dowożą i zarobki sa wyższe ale nie chodzi nawet o to bo jesli ktos bardzo potrzebuje tych pieniedzy to i 5 euro starczy ale też jesteśmy ludźmi i tak nas sie powinno traktować, pranie prąd placi sie osobno 7 euro a ubezpieczenie niby jest od momentu wejscia do busa........NIE POLECAM NAPRAWDE ZA DUŻO KRĘCENIA ___jesli ktoś ma pytania proszę słać wiadomość slotka123456@wp.pl chetnie pomogę!!!!!

Gość gość
Praca mega ciężka ale jak masz 17 lat to na pewno chętnie wezmą cię do burdelu Radzę wszystko dokładnie sprawdzić przed wyjazdem, aby tak się właśnie nie stało

Gość gość
nie polecam pracy przy zbiorach...mozna sie powaznie rozchorowac... ja znalazlam inna oferte przypadkiem buszujac w internecie na stronie firmy go work - skorzystalam najpierw z ich kurus niemieckiego a teraz wyjezdzam juz wkrotce...troche sie obawiam bo jestem mloda i drobna, a mialam troche juz doswiadczenia w pracy ze starszymi ludzmi i nie bylo latwo. ale zarobki mam nadzieje, ze wynagrodza trudy...:)

Gość gość
Nie jedzcie na zbiory , bo pozniej bedzicie p******ic jak potluczneni. Przyklad ? Pani powyzej!!!!

Gość halina1231121
Jak dla mnie znacznie lepszym rozwiązaniem jest praca jako opiekunka dla osób starszych www.pracujzagranica.eu/pl/oferta/opieka-nad-osobami-starszymi/ Sama mam taką pracę więc wiem co to znaczą zbiory np. truskawek.

Gość darass
majac ok 20-21l pojechałem z kumplem do Włoch (okolice Bolzano) i idąc piechotą pomiędzy sadami pytaliśmy (jo wojo lawuro) i juz po kilku godzinach pracowaliśmy przy zrywaniu jabłek - pracodawca mówił po niemiecku jak większosć ludzi mieszkajacych w tamtym rejonie, troche nam nie ufał i nocleg zapewnił nam w pom gospodarczym, ale wszystko było OK, ogólnie wspominam bardzo miło tamten okres zycia

Gość aga12345678
Chyba najbardziej znaną agencja organizującą wyjazdy zagraniczna na zbiory jest Heinrich Thiermann. Ponoć można zarobić jak ktoś sie nie obija, a warunki pracy/mieszkania tez sa nienajgorsze :) o oszustwach jakichs nie słyszałam i dlatego chcę w wakacje z nimi pojechac do Holandii. Trochę opinii mają na GoWork. Można tam się dogadać w sparawie dojazdu z ludzmi ktorzy jadą w danym terminie. Ja wybieram się niedługo na szparagi, jak ktoś też to niech tu sie odezwie ;)

Gość Szogetto
Praca za granicą opłaca się tylko w Norwegii. Dobrą robotę nie jest łatwo znaleźć, dlatego trzeba sobie pomagać takimi firmami http://pracaidealna.pl/

Gość ŁPWV
Witam - proszę o pomoc - jestem zainteresowany pracą przy zbiorach - nie mam nałogów.

Gość gość
Pracy jest sporo czy to w Niemczech czy Francji, śniadzi nie chcą pracować, tylko socjal ciągną, więc Niemcy jak donoszono ostatnio nie mają pracowników do zbioru szparagów! Bardziej jednak polecam Francję, bo tam można zarobić więcej!