Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka miki***

nie umiem się zachować na imprezie

Polecane posty

Gość myszka miki***

Kiedy jestem w klubie, tańczę na parkiecie. Jestem dość ładna i atrakcyjna, więc wiele facetów zaczepia mnie podczas tańca, chcą ze mną tańczyć. Problem polega na tym, że jestem trochę niesmiała i zupełnie nie umiem flirtować i rozmawiać z facetami. O czym mam rozmawiac z facetem na imprezie, co mówić, żeby go zaintrygować? Przez swoją nieśmiałość jestem ciągle samotna,chcę to zmienić :( ale nie wiem zupelnie jak :( jak kogoś poznac na imprezie? proszę o poważne odpowiediz, ja naprawde mam problem, nie chce zyc do konca zycia samotna :(

Gość Feminizm - to lubię!
Jak to co masz robić? Nic!!! To mężczyzna ma się starać i flirtować, ty tylko czekaj i selekcjonuj facetów.

Gość myszka miki***
no niby tak, ale nawet jeśli facet mnie zagaduje i mówi jakieś komplementy, to ja zupełnie nie wiem co odpowiedzieć :(

Gość p o pr ze jś ci ach
zrywaj facetów i ich testuj ,bo pużniej bedziesz jeszcze żałować że cie nie kocha sexuje.Jak dobry w łóżku to i do jedzenia

Gość pomocnik szukaczy pracy
może nie nastawiaj się tak na poznawanie facetów na imprezach, a wybierz jakieś inne miejsca, wydarzenia - koncerty, wernisaże wystaw itp. - tam jest wiele więcej możliwości poznania wartościowych facetów - bo na dyskach to raczej dominują ruchacze

Gość p o pr ze jś ci ach
co za komplementy?czyny sie liczą,patrz czy pijany czy trzeżwy nie sztuka złapać golodupca i sie nim opiekować,czy ma auto dom i czy jest w miare normalny,a jak nie to nastepny któryś sie trafi bogaty

Gość myszka miki***
ale przez to, że jestem trochę niesmiała to mam trudnosci z poznawaniem facetów :( nie wiem sama gdzie poznawac facetow :(

Gość ja też nie umiem
i dlatego znalazłam sobie inne atrakcje - sport. Tu czuję się naturalna.

Gość p o pr ze jś ci ach
pomocnik szukaczy pracy ,Jej trzeba najpierw zerżnąć d*pe,i to powinien sie trafić jakiś pieszczoch -ja takiego kiedyś miałam i bym ci go poleciła, ale on już tu nie mieszka wyjechał na wyspy,ale ty musiś sie przełamać bo twoja pi**a nie mydelniczka,to tak jak woda w stawie rozejdzie sie i zejdzie .