Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowanie włosów na nowo

Syoss Orzechowy brąz - ktoś używał?

Polecane posty

Jaki wyszedł efekt końcowy? I na jaki kolor nakładałyście?

Nikt nie pomoże?

tak mi się coś kojarzy że ktoś tutaj pisał żeby broń boże nie kupować farb tej firmy bo kupił jakiś kolor (chyba ten co Ty pytasz) i wyszedł mu zielony kolorek :D

O matko, no to ładnie :/ Są różne opinie na temat tego samego produktu, mam nadzieję, że to tylko pojedynczy przypadek :)

Z Syoss używałam średni brąz. Na ciemnorude włosy :P Co prawda, to nie ten odcień, o którym mówisz, ale ta farba jest genialna! Farbowałam się kilka miesięcy temu, a farba nie zeszła w ogóle, co zdarzało się przy innych farba. A także nie miałam rudych refleksów, co było zmora innych używanych przeze mnie farb. Farb, farba, farb. Ale powtórzeń :P

Gość średni brąz w szafce
u mnie czeka średni braz... a zielony kolor wychodzi podobno wtedy, gdy dobierze się brązową farbę na żółtawe/rudawe włosy... Coś jak przypadek Ani z Zielonego Wzgórza...

iftar A wyszedł jasny czy raczej ciemny? Ma rudawy odcień?

Nie kasztanowy tylko orzechowy. Właśnie bez tej czerwonej poswiaty.

Gość nie polecam tej farby
raz się na nią skusilam i tak mnie głowa piekła jak ją nałożyłam ! ona ma mnóstwo amoniaku

iftar Bardzo dziękuję za informacje :) A co powiecie na Miodowy brąz? Bo się waham pomiędzy tymi dwoma kolorami i nie mogę się zdecydować :(

Gość nivea niezawodna ochrona
O tez sie zastanawiam nad tym kolorem a wiec piszcie piszcie dziewczynki :P

:D ja też się teraz waham pomiedzy tymi kolorami...

Gość szperaczka
Tylko mi nie mówcie ze sugerujecie sie kolorami wlosów,ktore sa na pudelku :P Ja ostatnio kupilam sobie Garniera jaśny brąz(wlosy mam jasny brąz)a wyszedl mi ciemny brąz,prawie czarny:OMusialam rano i wieczorem myć wlosy szamponem rumiankowym,zeby zmyc te dziadostwo :OPamietajcie ze kolor ZAWSZE wyjdzie o dwa tony ciemniejszy.

Gość nivea niezawodna ochrona
Może któs jeszcze się wypowie? Bo mialam dziś farbować włosy i się waham :/

Gość toful
ja używam farby Syoss od dobrych kilkunastu miesięcy. i uwielbiam tą farbę. obecnie farbuję kolorem czekoladowy brąz - wychodzi śliczny, pierwsza farba któa nie daje mi bordowej poświaty. bezpośredni po farbowaniu jest dość ciemny, ale po jednym dwóch myciach nabiera ślicznej, moim zdnaiem, barwy. Potem już się nie spłukuje, kolor wychodzi naturalny i dobrze pokrywa. u mnie i tak są ciemniejsze niż na opakowaniu ale dlatego że miałam ciemne farbowane włosy jak zaczęłam nią farbować. używałam też koloru orzechowy brąz i również go polecam chociaż jak dla mnie zbyt mało wyrazisty (moja mama używa tego koloru i dobrze kryje itd ale są naszym zdaniem za jasne) Ogólnie ja bardzo polecam te farby, nie niszczą moich włosów ( a przeszły już naprawdę wiele)

Gość ciemnablondciemna
Moim naturalnym kolorem jest coś ala ten orzechowy brąz, rozjaśniałam włosy 2-3 razy na taki miodowy blond i po nałożeniu orzechowego brązu na centrymetrowy ciemny odrost i miodowy blond wyszedl mi w miare rownomierny dość ciemny i chłodny odcień brązu - wlasnie taki jak na opakowaniu. bez niczego zielonego