Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia betterware

kto chce zarobić z betterware

Polecane posty

Gość sylwia betterware

Witam, chcesz sobie dorobić lub kupować produkty z 30% upustem? Słyszałaś o firmie Betterware? To jest angielska firma produkująca głównie środki czystości, w Polsce jest od 4 lat i jak na razie jest słabo rozpowszechniona. Ja zapisałam sie do tej firmy kilka dni temu, sąsiadka mnie namówiła, więc jeszcze nie ma wielkich dochodów, ale byłam na spotkanie, gdzie kobieta pokazywała,że zarabia 15 tyś zł miesięcznie!!!! Troche to niewiarygpdne ale jednak możliwe. Powiem Ci na czym polega ta praca. Wpisujesz sie do tego klubu przez sponsora (czyli mnie, ale Ty tez mozesz kogoś zaprosić wtedy Ty jesteś tzw, sponsorem) i zamawiasz sobie produkty płyn do płukania 9zł a Ty płacisz 6zł, pianka do mycia szyb za 9,99 a Ty płacisz ok 7zł itd (a te produkty naprawde sa dobre, widziałam u sasiadki) pokazujesz katalog znajomym oni zamawiaja a Ty masz z tego 30%zysku. To jest jeden sposób, drugi: każdy klubowicz moze zprosić do klubu swoich znajomych i jeśli ten znajomy złoży zamówienie swoje Ty dostajesz 3% zysku od jego zamowienia i to jest ten sekret ta osoba oczywiscie też zaprasza innych itd, tworzy sie takie drzewko im wiecej osób masz pod sobą tym wiecej masz zysku nawet nic nie robiąc, ale to dopiero po pewnym czasie. Powiem Ci, z eprodukty same sie sprzedaja są naprawde tanie, normalne ceny i jeszcze te 30%. W tym miesiacu jest super promocja, jeśli zapiszesz sie do tego klubu płącisz tylko 1zł (zawsze 10zł) i jesli złożysz jakiekolwiek zamówienie otrzymujesz migdałowy balsam do mycia anczyń za 0,10gr. Aha, zbierasz jeszcze punkty za każde 2zl masz ok. 1pkt i jesli Twoja grupa nazbiera chyba 4000 pkt Twój dodatkowy upust zwieksza sie z 3% na 15% czyli 30%+15%=45%, same pozytywy tak mi sie wydaje i nie musisz składać zamówienia co miesiąc mozesz tylko raz, aby dostać te nagrody http://www.betterware.pl/ tutaj znajdziesz wszystkie informacje o tej firmie i po prawej stronie ejst katalog on-line, poglądaj sobie, a nóż się skusisz ja już sobie zamowiłam spodeczek na torebki herbaciane za 3,49zł brutto czyli jakieś 2,20zł, zaraz na poczatku jest rózowa pasta, podobno bardzo dobra, aha i zawsze mozesz oddac produkt jeśli nie jest zurzyty wiecej niż 1/3. Jest dużo fajnych rzeczy ale gdy go pogladasz dokladnie. pozdrawiam

Gość sylwia betterware
A może ktoś już miał styczność z ta firmą, zapraszam do dyskusji ;)