Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja piernicze..................

moja matka ma romans

Polecane posty

Moja matka ma romans to malo powiedziane nie nawidze tej suki jebanej gdybym moglo to sprzedalabym jej kulkę w lep . chodze cała w nerwach i tak nie nawidze swojej matki ona ma 43 lata a jej chłopak ma 20 lat uciekla do niego zostawila dzieci mojemu tacie napisała mi tylko smsa ze dzieci i mój ojciec zniszczyli jej tylko zycie a na dzieciach jej nie zalezy moja mlodsza siostra ma 6 lat a srednia 13 jak ona mogla to zrobuic moim siostra . za pierwszym razem jak uciekla z domu to z dziecmi pojechałam tam doniej zobaczyc jak sie moje siostry maja adres musiałam zdobyc sama jak tam weszłam przezyłam szok gorzej niz w stodole otwieram lodówkę a tam pusto stało tylko masa na naleśniki otwieram szafke widze cleb twardy i to jeszcze resztki jle przez nia mósiałam sie nachodzic najeżdzic samochodem za nia kurde nie wytrzymam naprawde a że ma ograniczone prawe i kuratora a teraz zostawiła dzieci to moje siostry jdą do rodzinny zastepczej do sprawy jak ona tak mogla z takim gnojem jest młodszy odemnie o 4 lata . i to nie jest prowokacja myslalam że takie rzeczy zdarzaja sie tylko w filmach a tu prosze taka niespodzianka :( przepraszam za błędy ortograficzne ale jestem jeszcze w nerwach . najpierw 24 lata temu zostawila mojego brata u dziadków i uciekła też pare lat puzniej zostawiła mnie u obcych ludzi tata po mnie przyjechał przez nia bylismy w domu dziecka bo wolala swoich kochanków a teraz taki numer odpierdoliła

no tak - twoja jarecka jest bardzo nie halo i to jest szmata dla mnie. ja z jarecką swoją mam już nie krzywości ale kose jak chuj. to też zła osoba jest. jakby jarecka moja miała romansa czy gacha to chyba tylko takiego: http://horror.elk.pl/images/4.jpg tyle razy się już pucła na mnie na psach kurwa za friko - ja nic nie zrobiłem a ta kurwa już nagina na skowernie i mnie chla. przejebane :(

podnosze

Gość ja piernicze................
nie uwierzycie ale ona robi imprezy bunga bunga z pijaczkami spod monopolowego! nawet staszka tam zaprosila i poszedl i sie spil jak swinia!

Gość lilianna 47
43 letnia spotyka się z takim nieopierzonym przecież w tym nawet nic podniecającego nie ma...

nie podszywajcie się ludzie, moja matka daje dupy jakimś chińczykom a ja musze zaspokajać własnego ojca :(

Gość A TAK....
podnosze