Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alola100

Mam 24 lata i nie trzymam moczu

Polecane posty

Gość alola100

byłam z tym u lekarza. Lekarka zasugerowała badania krwi, moczu i usg. Badania nie wykazały, żeby coś było ze mną nie tak. Miałam też usg nerek i też nic. Poszłam nawet do ginekologa i też wszystko w porządku.Ciągle chcę siku. Biegam do łazienki ze 20 razy dziennie. Podmywam się, ale i tak bielizna śmierdzi moczem i jest mokra. Wstyd mi. Nie rozumiem o co chodzi.

Gość DLA mnie tez dziwne
zbadaj sie dokładniej

Gość alola100
ale jakie jeszcze badania można zrobić, skoro mnie nikt na żadne nie kieruje?

Gość
zrob dokladniejsze badania cwicz miesien kegla ( np. przy siukaniu, wstrzymujesz i puszczasz strumien moczu. mozesz tez zaciskac i rozluzniac te miesnie po 10 sek. np. stojac w kolejce albo jadac autobusem ) no i zaopatrz sie we wkladki...

Ale nie trzymasz moczu w tym sensie, że czasami ci coś "kropnie" tam?? Ale wiesz, kiedy chcesz siku?

Więc jesli tak to pozostaje ci wzmocnic mięśnie dna miednicy... Żaden lekarz ci tego nie zasugerował?? Może daliby ci skierowanie na ćwiczenia...

Gość alola100
to jest tak, że ja ciągle mam mokro, sikać mogłabym co 5 minut dosłownie, ale rzecz jasna nie zawsze mogę aż tak często biegać do toalety; ale i tak bardzo często chodzę, bo czuję ,jak napełnia mi sie pęcherz i chodzę tak co pół godziny do godziny, bo już nie mogę wytrzymać; ciągle czuję zapełnianie się pęcherza; nikt z lekarzy , u których byłam nie sugerował mi ćwiczenia mięśni odpowiedzialnych za oddawanie moczu

Gość Ryyyysiu26
przesikane

Gość alola100
raz chłopak mnie odwiedził i powiedział ze w moim pokoju śmierdzi moczem i starymi ludźmi

Gość qweqeqeq
marsz do nefrologa jesli u niego tez okaże się wszystko oky, to zostaje tło nerwowe, ale to inna bajka, najpierw udaj się do specjalisty

Gość alola100
już podszyw pierwszy się pojawił

Dokładnie... idx do urologa albo nefrologa jeszcze... potem spróbuj tych ćwiczeń. a jeśli nie, to to co koleżanka mówi - psycholog..

Gość alola100
podszywam sie pod samą siebie by wzbudzic w sobie porządanie które powoduje ucisk zwieraczy cipowych

Gość
urolog nefrolog, badania na cukrzyce ... moze to przechodzone zapalenie pecherza?

Gość
no i oczywiscie wkladki nos takie specjalne.... w rossmanie kupisz np.