Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polarowaskarpeta

Prosze o rade - chodzi o umowe z bankiem

Polecane posty

Gość polarowaskarpeta

przez kilka lat mialam konto studenckie,teraz chcialabym z niego zrezygnowac, nie mam przy sobie umowy, wiec nie moge do niej zajrzec... czy ktos z Was sie orientuje czy moge ot tak w kazdej chwili zlikwidowac to konto bez powaznych konsekwencji?

Gość dvsdbfs
na pewno moze4sz, idz lub zadzwon do banku i powiedz ze chcesz zamknac konto i juz

Gość polarowaskarpeta
nawet telefonicznie moge to zalatwic? :)

na fon to raczej nie bo będa chcieli podpis i to zgodny ze wzorem. ja tak miałem. idź do banku, czytnij umowę (kopie) i zrób wszystkie kwity żeby konto zamknąć.

Gość polarowaskarpeta
ok, dziekuje mam nadzieje, ze nie bedzie z tym zadnego problemu

może być tak że za kopie umowy policzą ci sieke - ode mnie chcieli w mbanku 50 zł bo też zgubiłem swoją umowe.

Gość polarowaskarpeta
a jednak... ale za kopie umowy? za to ze nie bede miala przy sobie kopii umowy? myslalam, ze moze naloza mi jakas kare za zerwanie umowy, ale za cos takiego?

to już się dowiesz w banku - mnie kopia kosztowała 50 zł. zerwanie umowy to raczej jest przy sprawach typu komórki itp. chyba że w umowie było że konto musi być aktywne do dn. takiego i takiego. taka deklaracja. stały wpływ na konto może być wymagany ale okres trwania tego konta - ?. idź dopytaj w temacie w banku lub wylukaj ich strone w necie - powinien być regulamin + jak założyć i zamknąć konto.

Gość dvsdbfs
np inteligo zamykal sie keidys przez telefon i nie dalo sie w banku (wiem, bo moj facet musial zamykac przez telefon...)

Gość ruddfss
a jaki bank z tym kontem studenckim?

Gość polarowaskarpeta
chodzi o bank pko bp dobra, no to chyba sie po prostu przejde do siedziby i wypytam, ale znajac ten bank, to na pewno nie obejdzie sie bez kosztow...