Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edek Kulen

Dlugie kly, problem.

Polecane posty

Gość Edek Kulen

To nie jest prowokacja. Mam 20 lat i choc mam rowny zgryz i biale, zadbane zeby to widac ze moje kly sa znacznie dluzsze od reszty zebow. Bardzo wyraznie to widac nawet na zdjeciach z kumplami na imprezie. Jak mialem nascie lat to sie chronicznie balem dentysty, nie zroilem z nimi nic, rodzice mi mowili ze szkoda pilowac zdrowe zeby bo zaczna sie psuc. Tak dotrwalem do dnia dzisiejszego. Teraz ponownie zastanawiam sie nad zrobieniem z czyms z zebami. Chcialbym sie wobec tego Was poradzic (glownie zenskiego grona) czy nie przeszkadzalyby Wam dluzsze kly u chlopaka. Nie ma tu mozy o pokaleczeniu sie przy pocalunku, tylko o kwestie estetyczne. Co o tym sadzicie?

Gość AnkaKulanka
Mnie by nie przeszkadzało raczej chyba. Ale musiałabym mieć ze sobom osinowy kołek na wszelki wypadek. Całujem bez jezyczka.

Gość Edek Kulen
Haha, z tym kolkiem to dobre :D wlasnie nie raz bylem porownywany do wampira przez te zeby. Raz na impresce u kumpla, jego mlodsza (15 lat) sobie popila, zaczepila mnie i powiedziala ze ja ,,jara" moj usmiech. Smiech na sali, bo raz ze gowniara, to dwa, ze fanka ,,Zmierzchu", stad moj zartobliwy nick. :o

Gość rusiian girl
jak nie konsasz pytona wsio jest ok

Gość Edek Kulen
Pytona nie kasam, ale tzipke moge ukasac. :p

ciekawe , ja bym nie ingerowała , takie "cos" tylko twoje . ja też mam dłuższe , i moje dzieci tez . nie każdy musi miec 'hollywoodzki usmiech" . to jest fajne . takie cos swojego ,innego.

Gość pani denntysttttka
Mi się nie podobają takie :) a mozna to upilowac bez problemu

Gość jak masz kompleksy
na tym punkcie to idź w końcu do stomatologa i zapytaj co można z tym zrobić

Gość kły wielkie
są dobre dla wampirów jeśli są brzydkie - spiłuj je albo zaakceptuj

Gość Rafikk222
Ja też mam długie kły ale mi to nie przeszkadza kumpel mi mówił że jestem wampirem i chyba coś w tym jest bo lubię sobie krwi possać z rany oczywiście swojej. Kiedyś mierzyłem kła to miał coś koło 1,5 cm i są bardzo ostre już parę razy się nimi skaleczyłem. Może to dlatego że jak miałem 6 lat to ugryzł mnie pies i taka swego rodzaju mutacja.

Gość prawdopodobnie jestes
szczupły,drobna twarz,może i zgryz równy ale pewnie zęby stłoczone,i stąd wrażenie żę kły są dłuższe,mozna jesi Ci to przeszkadza zeszlifować,nic się nie stanie

Gość Wiktoria K.

Mi nie przeszkadzało to, że mój chłopak ma dłuższe kły. Każdy jest inny, więc nie ma powodu do zmartwień. Jeśli się na zdjęciach wyróżniasz, a przeszkadza ci to, nie uśmiechaj się pokazując zęby.